3,9 vivino

14 Hands - Cabernet Sauvignon - Columbia Valley - Washington State - USA

195,00 kr
  • Køb 6 for 160.00 pr. fl. og spar 18%

 

'French connection'

"It have to be Cab.", siger mange amerikanere når de bestiller en rødvin på en restaurant. I USA gåes der meget op i hvilke druesorter der drikkes og det er hovedsageligt de gamle franske druesorter, som er mest populære.

Vinen fra staten Washington USA er kendte for deres ligefremme frugt, både i næse og mund. Hver vingård i verden har deres måde at definere deres karakteristika. Mit mål er at fange essensen af vores karakteristika i hver eneste flaske, siger vinmager Keith Kenison fra 14 Hands Winery.

TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandNordamerikansk
OmrådeWashington
FyldeBlød og Rund, Fadpræget, Frugtig, Tør
DruerCabernet Sauvignon
God TilBløde Oste, Grillede retter, Vildt
År2018
Alkohol13,5 %
Vivino3,9
24 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Det er en elegant vin med en flot rød farve og delikat duft af blåbær og solbær med et strejf af tørrede urter og krydderier.

tabs-icon2 Smag

Fyldig og let krydret frugtsmag af solbær og mørke kirsebær med noter af kakao, silkebløde tanniner

tabs-icon3 Eftersmag

lang og behagelig eftersmag.

Beskrivelse

På 14 Hands Winery lader man vinmageren Keith, tage en praktisk tilgang til vinifikationen. Lader frugten være den vigtigste spiller og lade den udtrykke sig selv. Det ultimative mål er, at du vil elske at drikke deres vine. Vi smager hele tiden igennem processen og vi laver også tit om på blandinger, så du får en vin som er blød og frugtig, men også lidt modig og kompleks i sin tilgang.

Denne vin er hovedsageligt produceret af Cabernet Sauvignon (82%) og derudover lidt Merlot og andre røde druesorter. Alle druerne er dyrket i Columbia Valley i staten Washington. Vinen har været lagret på egetræsfade.

Se en lille video fra vingården HER

 Vingårdens hjemmeside

Hvad anmelderne siger

89 POINTS

TOP VALUE

  • Wine Spectator, August 2017

88 POINTS

BEST BUY

  • Wine Enthusiast, August 2017
top_ranked
Blandt top 5% af alle vine i regionen
 
Område og Producent

14 Hands Vineyards ligger i Columbia Valley i staten Washington i USA. 14 Hands vinene er inspireret af de vilde heste, som engang vandrede frit omkring i det smukke bakkelandskab i det østlige Washington. Etiketterne er ligeledes inspireret af de vilde heste, som var ret små – populært sagde man, at de var knap 14 hænder høje (en hånd var bredden på en mands hånd = ca. 4 tommer = ca. 10 cm, så hestene målte ca. 140 cm ). Motivet på etiketterne er lavet af den prisvindende kunstner Cynthia Sampson, som har specialiseret sig i malerier med stærke farver.

Ånden fra ​​disse heste lever i det store landskab, der har opretholdt det bestemt for generationer. lerblandet sand og grusjord kræver en stærk og bestemt vinfremstilling, og vores vinmarker sprudler i Washingtons verdensklasse terroir. Med frugten fra disse hårdføre vinstokke, håndværkes der store, frugtdrevner øde og skarpe, saftige hvide, der hædrer legenderne i regionen.

Ved 14 HANDS tager deres winemaker, Keith Kenison, en praktisk tilgang til vinfremstilling - virkelig lade frugten udtrykke sig med så få manipulationer som muligt. At lave vin, som folk nyder at drikke er vingårdens ultimative mål. Man træffer ofte beslutninger i hele vinfremstillingsprocessen baseret udelukkende på smag. I sidste ende ønsker man, at vinerne skal være glatte og frugtdrevne, men dog modige og komplekse.