3,5 vivino

Lefevre Remondet - Cremant de Bourgogne

150,00 kr
  • Køb 6 for 99.50 pr. fl. og spar 34%

 

"Cremant B"

Vi sælger rigtig meget Cremant, men hovedsageligt fra Alsace og det er lidt synd for der bliver lavet rigtig godt Cremant andre steder i Frankrig. Et af de steder er sagnkundige Bourgogne og herfra får du denne Cremant d' Bourgogne

TypeMousserende
Indhold i CL75
LandFransk
OmrådeBourgogne
FyldeFrisk, Frugtig, Tør
DruerAligoté, Chardonnay, Gamay, Pinot Noir
God TilAperitif, Fed Fisk, Fisk, Frugt, Salat, Skaldyr, Sushi
Alkohol12 %
Vivino3,5
120 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Det er en flot mousserende vin med gylden gullig farve, tydelige bobler samt delikat duft af friskbagt kage og hvide blomster.

tabs-icon2 Smag

Vinen er harmonisk og har en velafbalanceret frisk smag med fin fylde og et strejf af citrus samt en blid og behagelig eftersmag.

Beskrivelse

Denne Crémant er produceret af druerne Pinot Noir, Chardonnay, Gamay og Aligoté, der er dyrket i Bourgogne i Frankrig. Det er en flot mousserende vin med gylden gullig farve, tydelige bobler samt delikat duft af friskbagt kage og hvide blomster. Vinen er harmonisk og har en velafbalanceret frisk smag med fin fylde og et strejf af citrus samt en blid og behagelig eftersmag. Denne festlige mousserende vin er særdeles velegnet som aperitif, til lettere madretter samt frugtbaserede desserter.

 

Område og Producent

Les Grands Chais de France blev grundlagt af Joseph Helfrich i 1979.
GCF-gruppen er den privilegerede partner for vinbønder i de store vinproducerende regioner i Frankrig. Sammen med vinbønderne rådes der over 3.000 ha vinmarker. På blot én generation er Les Grands Chais de France blevet en stor spiller i Alsace, Jura, Diois, Languedoc, regionen Bordeaux, Val de Loire, i Bourgogne og nu i Provence. I dag er Les Grands Chais de France den største privatejede vinproducent i Frankrig.