4,1 vivino

Champagne Gratiot & Cie - Brut - halv flaske

199,50 kr

 

"The Half"

I Champagne sortimentet har vi også halve flasker og vi har valgt en flaske fra det rigtig gode champagnehus Gratiot & Cie

TypeChampagne
Indhold i CL37,5
LandFransk
OmrådeChampagne
FyldeFrisk, Frugtig, Tør
DruerChardonnay, Pinot Meurnier
God TilAperitif, Asiat. retter, Asparges, Bløde Oste, Dansk Julemad, Faste oste, Fed Fisk, Fisk, Fugle vildt, Grillede retter, Lagrede Oste, Lam, Lyst Kød, Skaldyr, Skimmel Ost, Sushi, Tapas, Vildt
Alkohol12 %
Vivino4,1
18 stk. På lager
Beskrivelse

Champagne Gratiot & Cie lægger særlig vægt på deres vines aldrende og organoleptiske egenskaber. Når ekstraktionen er færdig, kommer tiden til at blande. For medlemmerne af Gratiot-familien skylder dette trin intet tilfældigheder, men er resultatet af bevidste og præcise valg: Champagne Gratiot & Cie's helt særlige stil.

Denne Champagne er en frugtig, kraftfuld og generøs champagne, som veltalende viser naturen og ægtheden af ​​vinhusets knowhow og deres Terroir. - Vinificering er i termoregulerede kar i rustfrit stål. 98 % af vine fremstillet ved malolaktisk gæring.
85 % Pinot Meunier, 15 % Chardonnay -  
Dosering 9 gr/liter. Dvs. en brut Champagne.

En champagne, som kan nydes når som helst på dagen eller ved særlige lejligheder. Perfekt til at ledsage en æble- og kaneltærte eller en lammetajine.

Vinhusets hjemmeside HER

 

Hvad anmelderne siger

SØLVMEDALJE : Bettane & Desseauve 2021
BRONZE MEDALJE : International Wine Challenge 2021
BRONZE MEDALJE : Decanter 2020
SØLVMEDALJE : International Wine Challenge 2020

Område og Producent

Gratiot-familiens odyssé kunne opsummeres i ét ord: vovet. Det omfatter landsbyer, vinbønder, temperamenter og frem for alt et ønske om at bidrage til et fælles projekts succes. Disse mænd og kvinder har forstået tingenes dybe virkelighed. De forestillede sig fremtiden og byggede det, der skulle blive – 150 år senere – Champagne Gratiot & Cie.Vi skal fortælle jer historien om disse vinbønder, der gjorde deres præg i sin tid og gjorde deres terroir kendt ved at tilbyde champagner af meget høj kvalitet.