Gourry de Chadeville, V.S.O.P, Premier Cru de Cognac

439,50 kr

 

'Old firm'

Cognachuset Gourry de Chade-ville er ikke særlig kendt uden for Frankrig. Grunden er enkel: En meget begrænset produktion og en konstant efterspørgsel fra franske connaisseurs minimerer den mængde, der kan afses til eksport….

Indhold i CL70
TypeCognac
LandFransk
OmrådeCognac
Alkohol40 %
Duft

duft af blomme, farin, dadel, ceylonkanel, grønne valnødder og abrikos. Masser af power og en utrolig nuancerigdom

Beskrivelse

Det familieejede Gourry de Chadeville er med andre ord så langt fra en standardiseret lufthavnscognac, man kan komme.
Ved at klikke på nedenstående link, kan du se mange andre Cognac’s fra Gourry de Chadeville og har vi ikke en Cognac du har valgt ud fra folderen, er du velkommen til at kontakte os, så prøver vi at få fat i flasken til dig….

www.gourry.fr/

Område og Producent

Ejeren Pierre Gourry siger: ”Vi producerer kun 20.000 flasker om året, men vi kunne nemt sælge langt mere. Det ville bare betyde at vi skulle forcere rotationen af de gamle cognacer i kældrene, og så kan vi ikke lave ordentlig cognac om nogle få år. Det ønsker vi ikke.” Gourry de Chadeville har gennem næsten 400 år lavet cognac i byen Segonzac og har med deres markbesiddelser i Grande Champagne (navnet har intet at gøre med den kendte mousserende vin!) det perfekte grundlag for at lave cognac i verdensklasse. Fra deres V.S. til deres Paradis er alle deres cognacer 1er Cru du Cognac – hvilket betyder, at de kommer fra de allerfineste markområder. Som verdens ældste cognac-hus – fra 1619 (!) – ligger huset selvfølgelig inde med et enestående lager af gammel cognac. Der tilføres nogle af de yngre blends for at fremelske den intense og nuancerige smag, der er Chadevilles adelsmærke. Gennemsnitsalderen er i alle blends derfor væsentligt højere end normalt – og det smages.