Skotlander V - Første udgaven - nummereret og meget sjælden

3.000,00 kr

'I'm sailing '


Vi har aldrig hørt om en rom der har, om ikke sejlet på de 7 have, så sejlet de danske farvande tynde i to år.1400 sømil er det blevet til og på den rejse har rommen lagret i bugen på en gammel dansk skonnert. Vi har store forventninger til denne verdensnyhed fra den danske rommager Skotlander. Hans rom går allerede verden rundt og nu har du muligheden for at købe en rom, hvoraf der kun er lavet 700 flasker til hele verden.

Læs mere
cl50
TypeRom
LandDansk
Alkohol61,6 %
Beskrivelse

Detaljer

Skotlander Spirits har taget romproduktionen op i Danmark. Igen, fristes man til at sige. For der var engang for meget længe siden, hvor det faktisk var de vesteuropæiske lande, der dominerede den traditionsforbundne romproduktion.
Eventyret tog nemlig sin begyndelse helt tilbage i 1600-tallet og nærmere bestemt i det caribiske øhav, hvor de prægtige sejlskibe fragtede deres gods. På de caribiske øer blev den liflige rom produceret, så de ædle dråber kunne fragtes om bord på skibene og gøre sømændenes strabadsfyldte, lange hjemfærd, bare nogenlunde tålelig.

Obs: produceres i 50 cl. fl. Er i særdeleshed et investeringsobjekt, da det er første udgave af denne type rom. Kun 700 fl. blev lavet.

 Skotlanders hjemmeside HER

Se video fra Rombunkeren HER

Hvad anmelderne siger

Detaljer

“Selv er jeg ved at være en smule træt af så meget sukker i spiritus, så jeg havde høje forventninger til den lille nye rom fra Danmark. Og jeg blev glad. Skøn parfumeret næse, med både kokos, vanille, florale noter og et lille røgstrejf”. – Anders Halskov-Jensen, JYLLANDS-POSTEN – artikel “En kobber-agtig farve glinser i solen, mens duften er intens af nødder og rosiner. Og smagen er rig, fuld af tørret frugt og uden alt for megen sødme”. – Mikkel Bækgaard, Havnefronten Awards: GULD, The RumXP Tasting Competition, Miami 2016.

I glasset

Detaljer

Skipperen Jess er kaptajn på Skonnerten Mira bygget i 1898. I lastrummet på hans skib installerede Skotlander fire gamle PX sherry tønder med rom. Rommen har nu lagret på bølgeskvulp og temperaturudsving. Og så har den fået 1.400 sømil på de danske farvande. Rommen er destilleret på pot still udfra en sydamerikansk sukkerrørmelasse og vand fra egen boring i Nordjylland. Grundet det danske klima fermenterer rommen i op til 10 gange så lang tid som traditionelle rom, hvilket giver mange flere smagsnuancer. Farve: Mørk Duft: Frugt, sødme, karamel Smag: Brændte figner, sukker, nødder, tydelig alkohol Sukker: 0 gram/liter Limited edition: 704 flasker