TRAVAGLINI - COSTE DELLA SESIA DOC NEBBIOLO

110,00 kr

 


"Nebbiolo solo"


I bygyndelsen af oktober, høstes denne interessante vin. På sydvest vendte skråninger i det nordlige Piemonte. Nebbiolo druen er kongen her og laves den af dygtige vinmagere, så er det en vin man kommer til at elske. Mange vine af denne drue har bedst af lidt alder, men denne vin kan drikkes med stor nydelse nu og frem til 2020-21.

Læs mere
TypeRødvin
cl75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandItaliensk
FyldeFrisk, Frugtig, Tør
druerNebbiolo
God TilBløde Oste, Grillede retter, Pasta, pizza og risotto
År2015
Alkohol13,5 %
Vivino3,6
Beskrivelse

Detaljer

Vinfirmaet Travaglini er beliggende midt i bjergene i hjertet af Gattinara-kommunen, som er en del af Piemonte-regionen i det nordlige Italien. Travaglini er et familiedrevet firma, hvor passionen for vin, engagementet for at producere overdådig kvalitet samt ønsket om konstant at opnå fremragende resultater, er forblevet intakt gennem flere generationer.

Vingårdens hjemmeside HER

Se et par dejlige videoer fra vingården HER og HER

I glasset

Detaljer

Granatæble farvet rødvin; med delikat mineralsk notat med hints af violet, rose og lakrids. Godt afbalanceret, med silkefulde tanniner og en lang og glat finish
Område og Producent

Detaljer

Travaglini er beliggende i hjertet af Gattinara og blev etableret i 1920'erne af Clemente Travaglini.I 1958 fulgte Arturo Travaglini i sin fars fodspor og overtog roret på vingården. Familiens lidenskab og engagement i vinfremstilling er ikke mindsket gennem generationerne; Cinzia Travaglini, barnebarn af Clemente, forvalter den daglige drift på vingården. Hendes mand Massimo Collauto er den overordnede winemaker, en rolle han arvede fra sin svigerfar og elskede mentor, Giancarlo Travaglini. Gennem årene har Travaglini etableret sig i Gattinara som den mest værdsatte producent af traditionelle vinproducerede vine fra Nebbiolo-druen. Travaglini ejer 59 hektar jord i Gattinara, hvoraf 44 er plantet med vinstokke. Nebbiolo, eller Spanna som den er lokalt kendt som, er den vigtigste drue og vinstokkene er mellem 6 og 45 år gamle. Travaglini-vine illustrerer hele rækken af ​​udtryk, som Nebbiolo kan opnå. "Gattinara DOCG" har stor struktur og lang levetid, mens "Nebbiolo DOC Coste delle Sesia" er ung, frugtagtig og let at drikke.