CUBAY - CARTA BLANCA - EXTRA VIEJO

1.495,00 kr

 

"Carte Blanca"

Master blender hos Ron Cubay César Martí har igen lavet en sublim rom. Du får her hele paletten af hvad en kvalitetsrom kan.

 

TypeRom
Indhold i CL70
LandCubansk
Alkohol40 %
1 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

let ravfarve med perfekt glans og gennemsigtighed med unikke nuancer, vidnesbyrd om dens naturlige og omfattende modning. Den er bemærkelsesværdig intens, rig og afbalanceret aromatisk og irriterer ikke ved dyb indånding.

tabs-icon2 Smag

ren smag i munden, fyldig, intens, der udtrykker kunsten og magien ved blanding og ældning af spiritus og lagrede rom, der minder om brandy raffineret til fulde, melasse og sukkerrør.

Beskrivelse
Af: César Augusto Martí Marcelo, Master of Cuban Rum

Cubay viser mærkets nye Ultra Premium, der er identificeret som det maksimale udtryk for cubanske hvide rom: Cubay Carta Blanca Extra Viejo.

Det er resultatet af nidkært kontrollerede blandinger i en hundredeårig øvelse af modning, af søgen efter fortræffelighed som et udtryk for sin egen kultur. Det er et enestående produkt, der kombinerer den lethed og glathed, der er typisk for cubanske hvide rom, en kompleks og intens oplevelse, der minder om langlivede rom, og som er i stand til at overføre sanserne til selve hjertet af dens oprindelse, sukkerrør.

Fremstillet ved hjælp af en unik teknologi, udviklet i midten af ​​øen, fra ekstra ældede rombaser udsat for forskellige stadier af blanding og lagring i amerikanske hvide egetræsfade af de mest forskellige typer. Til stede i den sidste blanding findes rom fra 7 til 15 års lagring, lagret i deres sidste fase på ekstra gamle tønder, der er blevet omhyggeligt konserveret og brugt klogt.

Ron Cubay er navnet på denne serie af cubanske rom og navnet er af araucansk (Indfødte indianer fra Chile) oprindelse og identificerer rom fra Santo Domingo, en by i provinsen Villa Clara. Designet er flasken er fra en speciel opskrift og den videreføres nu i denne fantastiske rom.

Se en video fra Ron Cubay HER

Område og Producent

Cuba har en lang række forskellige rommærker, som alle er produceret af Cuba Ron S.A. - den eneste romproducent på Cuba. Al rom fra Cuba er derved skabt af denne statslige instans. Ron Cubay er en sand cubansk rom der så dagens lys i 1964, da man efter den cubanske revolution påbegyndte produktionen af forskellige nye rommærker.

I dag bliver Ron Cubay produceret på Ronera Central som blev etableret tilbage i 1972. Ron Cubay bærer naturligvis ”The Cuban Government Seal”, hvilket betyder at det produceres og flasket under opsyn af den cubanske stat. Efter revolutionen samlede regeringen al deres ekspertise under et tag, og formede en rom med alle de karakteristika som Cuba allerede var blevet så kendt for. På Cuba bruger man kælenavne om Ron Cubay, der bl.a. kaldes ”Pearl of the Cuban Rums” og ”Taste of the Centre” hvilket refererer til byen, hvor rommen produceres. Byens navn er Villa Clara, og er beliggende midt på øen.