DON PAPA RUM - GAVEÆSKE M/1 FL. ROM + 1 SÆT ORIGINAL SPILLEKORT

399,00 kr

 

"The Playfull"

Don Papa laver skæge og mærkelige rom. Nu har de lavet en gaveboks med en dejlig rom og et mystisk sæt spillekort. Hvilken gaveidé

TypeRom
Indhold i CL70
LandFilippinsk
Alkohol40 %
12 stk. På lager
Beskrivelse

En omgang kort og en omgang rom. Eller et par af hver, gode sir. Behandl som Don med de fineste spillekort, pyntet med de nysgerrige væsner fra Sugarlandia. Bluff dine modstandere med fantastiske scener fra et magisk land langt væk.

Nysgerrige væsner, der afleder opmærksomheden, mens du udfører dit bedste trick. Spil dine kort rigtigt – du bliver måske bare overrasket over, hvor natten tager dig hen.

Don Papa lever videre i os alle.

Sådan introducere Don Papa sin nye gaveboks med en dejlig flaske real Don Papa 7 års rom og et dertilhørende sæt magiske spillekort.

En perfekt gaveidé til romelskeren......

Se Don Papa hjemmeside HER - forførende video HER

 

Hvad anmelderne siger

Awards
- DOUBLE GOLD San Francisco World Spirits Competition (2013)
- BEST OF SHOW Los Angeles International Spirits Competition (2013)
- PRODUCT INNOVATION OF THE YEAR Paris Cocktails Spirits Show (2013)

Område og Producent

Legenden om Don Papa har sit udspring på øen Negros, der på lokalt tungemål omtales som Sugarlandia. Sugarlandias frugtbare vidder er dækket af sukkerrørsmarker, vildt planteliv og vulkaner, men også mystik og historie. Det er på denne uberørte plet i Stillehavet at Don Papa destilleres på den fineste sukkerrørsmelasse inden det lagres ved foden af Mt. Kanlaon – den ulmende vulkan, der ifølge lokale myter har været hjemsted for både drager og gudinder. Efter endt modning på fade bygget af amerikansk hvideg fra USA's bedste egetræsskove, skabes Don Papa slutteligt af deres master blender, der som en alkymist skaber magi på flaske. Don Papa er essensen af Sugarlandia.

Det var ligeledes her Dionisio Magbuelas – senere kendt som Papa Isio – kom til verden i 1846

Papa Isio var mystiker og shaman med evnen til at kommunikere med Sugarlandias rige dyreliv, men han er mest kendt for sin toneangivende rolle i Den Filippinske Uafhængighedskrig, hvor han som hærfører var en afgørende faktor da lokale oprørsstyrker besejrede det spanske kolonistyre i 1896. Legenden vil at han i sidste ende kæmpede alene mod de nye amerikanske overherrer, der overtog øen efter spanierne og var den sidste revolutionær der blev tilfangetaget.

Han døde i Old Bilibid Prison i Manila i 1907.

Men hans ånd lever videre i Don Papa. Don Papa er inspireret af Papa Isio og er legemliggørelses af essensen af Sugarlandias frodige skråninger og fængslende mystik.