- Beskrivelse
Kendall-Jackson Vintner’s Reserve-serien repræsenterer Kendall- Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate-vinene. Disse vine produceres af druer, der er håndplukkede på Jackson Estates egne vinmarker, som er hjertet i hele Kendall-Jacksons vinproduktion. Hver enkelt drue, der er brugt til Vintner’s Reserve-serien, er dyrket på vinmarker i de kølige kystområder
i Californien, som alle er under Kendall-Jacksons dygtige vindyrkningsteams kontrol. Dette giver vinmagerne de bedste betingelser, når de færdige blends skal laves i vineriet. Som Kendall-Jacksons afdøde grundlægger, Jess Jackson, sagde om Vintner’s Reserve-serien: ”Vores mål er at lave vine, som du vil nyde første gang, du smager dem - og mange år fremover.”Santa Barbera giver mørke kirsebær til vinen - Monterey giver de florale nuancer og en super struktur, sammen med en modne bær - Mendocino giver sorte frugt toner og de gode tanniner. - Druer dyrkes i kølige kystvinmarker på bølgende bjergskråninger og bjergtoppe, hvilket resulterer i små druer med tæt smag, som skaber velstrukturerede vine. - Lagret i 9,5 måneder på 98% franske (18% nye) egetræsfade for at frembringe noter af toast, vanilje og cedertræ. Druer fra de forskellige vinmarker holdes adskilt indtil den endelige blanding, så winemakerne har mulighed for at lave en vin, der udviser den perfekte blanding af smag og aroma fra hver region.
En lille video fra Kendall HER og en lille video om denne Pinot Noir HER
- Hvad anmelderne siger
90 point, Editors Choice, Wine Enthusiast, Juni 2018
Blandt top 7% af alle vine i verden (2010 Årgang)En top bedømt årgang af denne vin- Område og Producent
Vingården blev i 1974 købt af familien Jackson og bestod af 35 hektar, beliggende lige nord for Napa Valley. Stedet var da tilplantet med pære og valnøddetræer. Der blev i stedet straks plantet Chardonnay vinstokke og i 1982 kom de første rigtige kommercielle vine på markedet og Kendall-Jackson var født. Jess var patriarken i firmaet og i dag er det efterkommerne efter ham som driver vingården videre.
1983 sælger Jess sin første kasse af deres Vintners reserve vine til The Oyster Bar på Grand Central Station i New York og vinen, som er en Chardonnay, vandt det år, som den eneste amerikanske Chardonnay, Platinium ved American Wine Competition. Øjeblikkeligt var vingården kommet på all time vinkortet.
Det blev endnu bedre, da Det Hvide Hus, under Reagans, brugte Kendall-Jackson som husets vine. Igennem 90’erne og 00’erne har vingården udvidet med de helt særlige Estate vine, som du også kan finde hos os. De sidste 10 år har vingården mere og mere arbejdet med en grøn profil og det kulminerede i 2016, hvor man blev dekoreret med GREEN MEDAL CALIFORNIA SUSTAINABLE WINEGROWING LEADERSHIP AWARDS