Gourry de Chadeville, V.S., Premier Cru de Cognac

395,00 kr

 

"The different"

Cognachuset Gourry de Chade-ville er ikke særlig kendt uden for Frankrig. Grunden er enkel: En meget begrænset produktion og en konstant efterspørgsel fra franske connaisseurs minimerer den mængde, der kan afses til eksport….

TypeCognac
Indhold i CL70
LandFransk
OmrådeCognac
Alkohol40 %
4 stk. På lager
Beskrivelse

Det familieejede Gourry de Chadeville er med andre ord så langt fra en standardiseret lufthavnscognac, man kan komme.

I over 15 generationer har Pierre Gourry og hans familie været dedikeret til produktion af traditionel Cognac lavet udelukkende som håndlavet. Den lille familie ejendom i Segonzac (en af ​​epicenterne med Cognac-produktion) blev officielt grundlagt i 1619 og står stadig i dag som den ældste ejendom i regionen.
-Gourry de Chadeville er en vingård og destilleri i Cognacs Grand Champagne-region. Pierre Goursat er manden som står for vinen og destilleriet. Pierre har en vingård på 10 hektar plantet med alle tre sorter, Ugni Blanc, Folle Blanche og Colombard, der er tilladt i Cognac. Den hvide vin co-fermenteres og destilleres derefter to gange i en kobberstill. Dette er den eneste still, der stadig findes i Cognac og som stadig er træfyret.

Al Cognac fra Gourry de Chadeville er destilleret og lagret på ejendommen. Lagringen foregår udelukkende på fade af Limousin-eg, der giver en naturlig og dyb farvning. Chadeville tilsætter intet til deres cognac. Verdens ældste cognachus, etableret i 1619. Alle marker beliggende i Grande Champagne. Denne VS (very Superiore) fra Gourry er blød og generøst fyldig og kompleks med duft af honning, cedertræ og friske hasselnødder. Forbløffende blødhed og fylde på dette niveau. Måske den mest overbevisende V.S. på markedet!

Se husets hjemmeside HER - se en video fra gården HER

Område og Producent

Ejeren Pierre Gourry siger: ”Vi producerer kun 20.000 flasker om året, men vi kunne nemt sælge langt mere. Det ville bare betyde at vi skulle forcere rotationen af de gamle cognacer i kældrene, og så kan vi ikke lave ordentlig cognac om nogle få år. Det ønsker vi ikke.” Gourry de Chadeville har gennem næsten 400 år lavet cognac i byen Segonzac og har med deres markbesiddelser i Grande Champagne (navnet har intet at gøre med den kendte mousserende vin!) det perfekte grundlag for at lave cognac i verdensklasse. Fra deres V.S. til deres Paradis er alle deres cognacer 1er Cru du Cognac – hvilket betyder, at de kommer fra de allerfineste markområder. Som verdens ældste cognac-hus – fra 1619 (!) – ligger huset selvfølgelig inde med et enestående lager af gammel cognac. Der tilføres nogle af de yngre blends for at fremelske den intense og nuancerige smag, der er Chadevilles adelsmærke. Gennemsnitsalderen er i alle blends derfor væsentligt højere end normalt – og det smages.