ROULLET COGNAC COLLECTION IMPÉRIALE 1975

25.000,00 kr

 

"The Imperiale"

Historien om Roullet Сognac huset starter tilbage i 1700-tallet, et sted kaldet Le Goulet, i landsbyen Foussignac, som er beliggende nord for Jarnac i Cognac-regionen. Dette er stedet, hvor Roullet familien ejede vinmarker fra 1772, og hvor Paul Frédéric Roullet grundlagde cognac-huset i 1780.

 

TypeCognac
Indhold i CL70
LandFransk
OmrådeCognac
År1975
Alkohol40 %
Duft

Den multidimensionale kompleksitet bag dette glas rækker over krydderier, tørrede frugter, nødder, lakrids, bitter appelsin, mango og chokolade.

Smag

Smagen er rig, rund med ihærdige noter af kandiserede frugter. Så bliver det ikke større!

Beskrivelse

Roullet Сognac Collection Impériale er specielt udvalgt af Roullet’s kældermester. Han har valgt ”eau-de-vie de cognac” af de bedste cru for at skabe en helt særlig aftapning. Han valgte et særsyn fra 1975 gemt væk i Goulet der havde nået sit højdepunkt.

Flasken ligger i et Fabergé æg som er beklædt med guld og stene

Se en lille video fra Roullet HER

Roullet husets Hjemmeside HER

Område og Producent

I næsten 250 år har familiens efterkommere og kældermestre skabt store spiritusoplevelser under Roullet-varemærket, samt videregivet deres erfaringer fra århundrede gamle traditioner, som er gået i arv fra generation til generation. I dag holder Mathias Paul Roullet (niende generation i familien) et vågent øje med Roullet Cognac huset og viderefører familiens traditioner. 

I dag er Roullet Cognac House en del af SAS LES VIGNOBLES REUNIS-ROULLET Company. På trods af at være et moderne selskab, der tager hensyn til markedstendenser og forbrugernes præferencer, er Parlamentet fortsat forpligtet til familiens alder gamle traditioner. Mathias Paul Roullet, den niende generation, holder et vågent øje på «eaux-de-vie» og fortsætter sine familietraditioner. Virksomheden har mere end 200 hektar egne vinmarker, hvoraf de fleste (ca. 140 hektar) ligger i Fins Bois, Roullets historiske hjemland - Foussignac og Migron. Ca. 30 hektar er beliggende i hjertet af Grande Champagne vinmarker i Saint-Preuil og Segonzac. Der er også vinmarker i Maleville, Grande Champagne (18 hektar) og i Sainte-Lheurine, Petite Champagne (16 hektar).