4,1 vivino

Casa Valduga - "Brut 130" - Brasilien

295,00 kr

 

"The match"

Brasilien er faktisk et rigtigt godt vinland. Traditionen er båret hovedsageligt af italienske indvandrer. Førhen var den mousserende vin mest kendt, men det har virkeligt ændret sig, selvom denne vin er mousserende.

TypeMousserende
Indhold i CL75
LandBrasilien
FyldeBlød og Rund, Frugtig, Fyldig, Tør
DruerChardonnay, Pinot Noir
God TilAperitif, Fed Fisk, Fisk, Skaldyr, Tapas
Alkohol12 %
Vivino4,1
12 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Charmerende, den har gylden farve og fascinerende perlage. Elegant og intens buket af tørret frugt, mandler og let ristet. Vedvarende og cremet, bred og fyldig smag.

tabs-icon2 Smag

Charmerende, den har gylden farve og fascinerende perlage. Elegant og intens buket af tørret frugt, mandler og let ristet. Vedvarende og cremet, bred og fyldig smag.

Beskrivelse

I overensstemmelse med traditionerne i Champagne-regionen i Frankrig, Frankrig, dedikerer vingården særlig opmærksomhed til udarbejdelsen af ​​sine mousserende vine.

 For at producere høj kvalitet, foregår modningsprocessen i vingårdens underjordiske vinkælder, der anses for at være den største i Latinamerika, med en kapacitet til mere end seks millioner flasker. Blandt stjernerne i porteføljen er to mærker verdenskendte: Brut 130 og 130 Blanc de Blancs. 

I 2005, med målet om at skabe Brasiliens ikoniske mousserende vin, fejrede Casa Valduga 130 år siden den italienske families ankomst til Brasilien med produktionen af ​​denne uovertrufne Brut 130.

36 mdr. ligger den på gæren og efter dégorgement, hvilende i 8 år før frigivelse. Chardonnay og Pinot Noir er druerne og 8 % af de hvide druer er fadlagret i 12 mdr.

Se vingårdens hjemmeside HER

Se videoen om historien HER

Hvad anmelderne siger

Dobbelt guld Dobbelt guld

Guld Guld

93 point | Bedste Serra do Sudeste 93 point 

Område og Producent

I slutningen af ​​det 19. århundrede, i 1875, landede de første immigranter fra Famiglia Valduga i Brasilien. De kom fra byen Rovereto i det nordlige Italien og dyrkede de første vinmarker i hjertet af det, der nu er Vale dos Vinhedos, og begyndte dermed arven fra et af de mest kendte navne i brasiliansk vinavl.

Efter 140 år idealiserede patriarken Luiz Valduga fire generationer senere en stor drøm:

At bygge den bedste vingård i Brasilien. Med hjælp fra hans sønner blev tradition kombineret med de mest moderne teknikker til fremstilling af fine vine. Investeringerne i teknologi voksede, og anerkendelsen gjorde Casa Valduga til en af ​​de mest værdsatte vingårde i Brasilien. I dag er familiens vingård et symbol på ekspertise, og den bliver fortsat ledet af brødrene Erielso, Juarez og João Valduga, som sammen med deres børn fortsætter med at overføre deres passion for vin.

For at tale om Casa Valduga er det nødvendigt at få et glimt af dets vigtigste værdier: familiearbejde og konstant innovation.

Kreativitet er en del af Valduga-generne, såvel som beslutsomhed og viljestyrke til at gøre drømme til virkelighed.

Fra den første Valduga, der forlod Italien og kom til Amerika, til 3. generation, som i dag administrerer Casa Valduga, er disse værdier stadig til stede og kan værdsættes af dem, der dykker ned i denne fortryllende verden fuld af historier at fortælle.

Den kontinuerlige indsats er en af ​​familiens største stoltheder, som i dag konsoliderer Casa Valduga som det førende mærke inden for luksusvine og mousserende vine.