3,8 vivino

14 Hands Riesling - Washington State - USA

Tilbuds Pris: 130,00 kr

Før Pris: 195,00 kr

 

'Ros til Riesling'

For mange er Riesling verdens bedste hvidvinsdrue. Om det er rigtigt, ja det er svært, når man er oppe mod hundredevis af superdruer, samt lokale druer, der er verdensklasse lige præcist der hvor disse dyrkes.

Fakta er at Riesling kan det hele. Nydes ung, gammel, sød, tør, frisk, kraftig, fyldig osv osv. Vinene plejer at være gode til mad.

Vinen fra staten Washington USA er kendte for deres ligefremme frugt, både i næse og mund. Hver vingård i verden har deres måde at definere deres karakteristika. Mit mål er at fange essensen af vores karakteristika i hver eneste flaske, siger vinmager Keith Kenison fra 14 Hands Winery.

TypeHvidvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandNordamerikansk
OmrådeWashington
FyldeFrisk, Frugtig, Tør
DruerRiesling
God TilFisk, Lyst Kød, Salat
År2016
Alkohol12 %
Vivino3,8
24 stk. På lager
Duft

Det er en elegant hvidvin med en klar lys farve og frisk duft af mandarin, citronskal og appelsinblomster.

Smag

Saftig og frisk frugtsmag med noter af hvid fersken og mandarin

Eftersmag

behagelig eftersmag, med frisk og samtidig dyb længde

Beskrivelse

På 14 Hands Winery lader man vinmageren Keith, tage en praktisk tilgang til vinifikationen. Lader frugten være den vigtigste spiller og lade den udtrykke sig selv. Det ultimative mål er, at du vil elske at drikke deres vine. Vi smager hele tiden igennem processen og vi laver også tit om på blandinger, så du får en vin som er blød og frugtig, men også lidt modig og kompleks i sin tilgang.

Denne vin er produceret af 100% Riesling-druer, der er dyrket i Columbia Valley i staten Washington.

Se en lille video fra vingården HER

 Vingårdens hjemmeside

Område og Producent

14 Hands Vineyards ligger i Columbia Valley i staten Washington i USA. 14 Hands vinene er inspireret af de vilde heste, som engang vandrede frit omkring i det smukke bakkelandskab i det østlige Washington. Etiketterne er ligeledes inspireret af de vilde heste, som var ret små – populært sagde man, at de var knap 14 hænder høje (en hånd var bredden på en mands hånd = ca. 4 tommer = ca. 10 cm, så hestene målte ca. 140 cm ). Motivet på etiketterne er lavet af den prisvindende kunstner Cynthia Sampson, som har specialiseret sig i malerier med stærke farver.

Ånden fra ​​disse heste lever i det store landskab, der har opretholdt det bestemt for generationer. lerblandet sand og grusjord kræver en stærk og bestemt vinfremstilling, og vores vinmarker sprudler i Washingtons verdensklasse terroir. Med frugten fra disse hårdføre vinstokke, håndværkes der store, frugtdrevner øde og skarpe, saftige hvide, der hædrer legenderne i regionen.

Ved 14 HANDS tager deres winemaker, Keith Kenison, en praktisk tilgang til vinfremstilling - virkelig lade frugten udtrykke sig med så få manipulationer som muligt. At lave vin, som folk nyder at drikke er vingårdens ultimative mål. Man træffer ofte beslutninger i hele vinfremstillingsprocessen baseret udelukkende på smag. I sidste ende ønsker man, at vinerne skal være glatte og frugtdrevne, men dog modige og komplekse.