Kendall-Jackson Jackson Estate - Outland Ridge Pinot Noir 2013 - Anderson Valley, Mendocino, Californien

495,00 kr

 


'Fab Pinot'


Outland Ridge vinmarken, som er en del af de højt estimerede Estate vine fra Kendall-Jackson, ligger et godt stykke fra selve vingården. Et rigtigt outland. Anderson Valley i Mendocino ligger mark til disse dejlige Pinot Noir vinstokke. En bakkekam som er fyldt med sten og løs sand. Her produceres dybe, komplekse gemme vine, som vil udvikle sig over tid til noget rigtigt godt.


 

Læs mere
TypeRødvin
cl75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandNordamerikansk
FyldeFrugtig, Fyldig, Tør
druerPinot Noir
God TilGrillede retter, Lyst Kød, Rødt Kød, Vildt
År2013
Alkohol14,5 %
Vivino3,8
Beskrivelse

Detaljer

Denne vin er produceret af 100% Pinot Noir druer, der erdyrket i Anderson Valley, som ligger i 450-500 meters højde i Mondocino County i Californien, USA. Vinen har været lagret 11 måneder på egetræsfade.

Vingårdens hjemmeside

I glasset

Detaljer

Det er en utrolig elegant vin med flot rød farve, delikat duft af vilde jordbær og marmelade, saftig og fyldig frugtsmag med noter af hindbær, behagelige tanniner samt en lang og vedvarende eftersmag af blåbær.
Område og Producent

Detaljer

Vingården blev i 1974 købt af familien Jackson og bestod af 35 hektar, beliggende lige nord for Napa Valley. Stedet var da tilplantet med pære og valnøddetræer. Der blev i stedet straks plantet Chardonnay vinstokke og i 1982 kom de første rigtige kommercielle vine på markedet og Kendall-Jackson var født. Jess var patriarken i firmaet og i dag er det efterkommerne efter ham som driver vingården videre. 1983 sælger Jess sin første kasse af deres Vintners reserve vine til The Oyster Bar på Grand Central Station i New York og vinen, som er en Chardonnay, vandt det år, som den eneste amerikanske Chardonnay, Platinium ved American Wine Competition. Øjeblikkeligt var vingården kommet på all time vinkortet. Det blev endnu bedre, da Det Hvide Hus, under Reagans, brugte Kendall-Jackson som husets vine. Igennem 90’erne og 00’erne har vingården udvidet med de helt særlige Estate vine, som du også kan finde hos os. De sidste 10 år har vingården mere og mere arbejdet med en grøn profil og det kulminerede i 2016, hvor man blev dekoreret med THE CALIFORNIA GREEN MEDAL LEADER AWARD FOR SUSTAINABLE WINEGROWING LEADERSHIP.