4,0 vivino

Kendall-Jackson Jackson Estate - Outland Ridge Pinot Noir - Anderson Valley, Mendocino, Californien

550,00 kr

 

'Fab Pinot'

Outland Ridge vinmarken, som er en del af de højt estimerede Estate vine fra Kendall-Jackson, ligger et godt stykke fra selve vingården. Et rigtigt outland. Anderson Valley i Mendocino ligger mark til disse dejlige Pinot Noir vinstokke. En bakkekam som er fyldt med sten og løs sand. Her produceres dybe, komplekse gemme vine, som vil udvikle sig over tid til noget rigtigt godt.

 

TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandNordamerikansk
FyldeFrugtig, Fyldig, Tør
DruerPinot Noir
God TilGrillede retter, Lyst Kød, Rødt Kød, Vildt
År2013
Alkohol14,5 %
Vivino4,0
3 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Det er en utrolig elegant vin med flot rød farve, delikat duft af vilde jordbær og marmelade

tabs-icon2 Smag

Sød mørk kirsebær, blomme og krydderi findes som udtalte noter denne super-ekspressive, lagdelte Pinot. Dybt, mørkt og upåklageligt i sin balance, bygger Outland Ridge sig pænt op i glasset.

tabs-icon3 Eftersmag

lang og vedvarende eftersmag af blåbær.

Beskrivelse

Denne vin er produceret af 100% Pinot Noir druer, der er dyrket i Anderson Valley, som ligger i 450-500 meters højde i Mendocino County i Californien, USA. Vinen har været lagret 11 måneder på egetræsfade.

Mendocino County Anderson Valley's høj-østlige højderyg, er denne fjerntliggende vinmark fuld af klumpet, brudt sten i tynd, pulveragtig jord, der ligner en Goldridge-klassifikation. Outland Ridge Pinot Noir er vinstokke, der holder fast i ridgelinerne, men producerer dybt, dybt komplicerede og aldersværdige vine.

Se hvor vinen dyrkes i en lille video HER - se også en video fra selve Kendall-Jackson HER

Vingårdens hjemmeside

Hvad anmelderne siger
top_ranked
Blandt top 5% af alle vine i verden
most_user_rated
Populær blandt Vivino brugere. Mere end 80 bedømmelser
Område og Producent

Vingården blev i 1974 købt af familien Jackson og bestod af 35 hektar, beliggende lige nord for Napa Valley. Stedet var da tilplantet med pære og valnøddetræer. Der blev i stedet straks plantet Chardonnay vinstokke og i 1982 kom de første rigtige kommercielle vine på markedet og Kendall-Jackson var født. Jess var patriarken i firmaet og i dag er det efterkommerne efter ham som driver vingården videre.

1983 sælger Jess sin første kasse af deres Vintners reserve vine til The Oyster Bar på Grand Central Station i New York og vinen, som er en Chardonnay, vandt det år, som den eneste amerikanske Chardonnay, Platinium ved American Wine Competition. Øjeblikkeligt var vingården kommet på all time vinkortet.

Det blev endnu bedre, da Det Hvide Hus, under Reagans, brugte Kendall-Jackson som husets vine. Igennem 90’erne og 00’erne har vingården udvidet med de helt særlige Estate vine, som du også kan finde hos os. De sidste 10 år har vingården mere og mere arbejdet med en grøn profil og det kulminerede i 2016, hvor man blev dekoreret med GREEN MEDAL CALIFORNIA SUSTAINABLE WINEGROWING LEADERSHIP AWARDS 

kendall-jackson-logo-1