4,1 vivino

Gran Moraine Winery - Yamhill - Carlton - Oregon

495,00 kr

 

"Oregons Finest"

Oregon Wine Country, et ekstraordinært sted skulptureret af oversvømmelser fra den sidste istid. En række dale, som minder meget om Buourgogne. Yamhill Carlton AVA, der ligger i den nordlige Willamette Valley, består af gamle marine sedimentbaserede jordarter. Gran Moraine belyser sammenhængen mellem disse elementer og skaber en perfekt ramme for at lave klassiske burgundiske sorter - Pinot Noir og Chardonnay.

TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandNordamerikansk
OmrådeOregon
FyldeBlød og Rund, Fyldig, Tør
DruerPinot Noir
God TilBløde Oste, Grillede retter, Vildt
År2014
Alkohol13,5 %
Vivino4,1
Duft

Tranebær, boysenberry, rabarber, cassis, læder, støv, jordbær, ahornsirup, pinjetræ.

Smag

Juicy stramme tanniner, smeltende i en kokosstøvet citrusmelange på midten af ​​ganen. Det er en helt fantastisk rødvin med flot farve og en delikat duft af røde kirsebær, vilde jordbær, granatæble, soja og krydderier. Elegant og fyldig frugtsmag med noter af tranebær, roser, appelsinskal og eksotiske krydderier

Eftersmag

lang og behagelig eftersmag med et strejf af pibetobak og ren kakao

Beskrivelse

Gran Moraine ligger i Yamhill-Carlton-området, som fik AVA-status i 2004. Gran Moraines beliggenhed, fantastiske terroir og perfekte klima resulterer i noget nær de mest perfekte forhold for at dyrke de klassiske Bourgogne-druer Pinot Noir og Chardonnay. I 2005 var Gran Moraines vinmarker færdigplantede og vinhuset har lige siden produceret fantastiske vine til stor glæde for vinentusiaster verden over.

I disse år går disse cool climate vine sin gang jorden rundt. Vi har her at gøre med vine som er ekstraordinære fine og eksklusive. Pinot druen lever her sit liv og den gør det fremragende. Se flere Pinot Noir vine HER

En fed video om vinene fra Oregon HER

Se vingården hjemmeside HER

Hvad anmelderne siger
Blandt top 1% af alle vine i landet
Område og Producent

Ekstraordinære mennesker findes ofte på særlige steder. Sådan er tilfældet med Shane Moore, Eugenia Keegan og Ken Kupperman. Med perspektiv, der kommer fra år brugt i verdens mest berømte vinregioner, høster management teamet Shane, Eugenia og Ken international anerkendelse til Willamette Valley.

Deres vindyrknings-ekspertise og vinfremstillingskendskab matches med uhyre lidenskab, der gør Gran Moraine til et uforglemmeligt sted. -Ved vingården bliver frugten sorteret i hånden før omhyggelig forarbejdning, hvor deres Pinot Noir kun presses ved hjælp af tyngdekraften og ned i åbne tanke. Afhængig af årgang, vinmark og klon lader man frugten få en kold maceration periode på tre til otte dage. Under fermentering bruger de punchdowns som primær metode til cap management.

Ved afslutningen af gæringen kommes vinen på 100 procent franske egefade for modning og langsomt undergåes naturlig malolaktisk gæring. Slutresultatet er en vin, man er sikker på, viser deres utrættelige opmærksomhed på detaljer i både vinmark og vingård.Trioen mener, at disse vine er et ægte udtryk for årgangen, Yamhill-Carlton AVA, og kulturen i Oregon's nordlige Willamette Valley.