Gran Moraine Winery - Yamhill - Carlton - Oregon

495,00 kr

 


"Oregons Finest"


Oregon Wine Country, et ekstraordinært sted skulptureret af oversvømmelser fra den sidste istid. En række dale, som minder meget om Buourgogne. Yamhill Carlton AVA, der ligger i den nordlige Willamette Valley, består af gamle marine sedimentbaserede jordarter. Gran Moraine belyser sammenhængen mellem disse elementer og skaber en perfekt ramme for at lave klassiske burgundiske sorter - Pinot Noir og Chardonnay.

Læs mere
TypeRødvin
cl75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandNordamerikansk
FyldeBlød og Rund, Fyldig, Tør
druerPinot Noir
God TilBløde Oste, Grillede retter, Vildt
År2014
Alkohol13,5 %
Vivino4,1
Beskrivelse

Detaljer

Gran Moraine ligger i Yamhill-Carlton-området, som fik AVA-status i 2004. Gran Moraines beliggenhed, fantastiske terroir og perfekte klima resulterer i noget nær de mest perfekte forhold for at dyrke de klassiske Bourgogne-druer Pinot Noir og Chardonnay. I 2005 var Gran Moraines vinmarker færdigplantede og vinhuset har lige siden produceret fantastiske vine til stor glæde for vinentusiaster verden over.

I disse år går disse cool climate vine sin gang jorden rundt. Vi har her at gøre med vine som er ekstraordinære fine og eksklusive. Pinot druen lever her sit liv og den gør det fremragende.

Se vingården hjemmeside HER

Hvad anmelderne siger

Detaljer

Blandt top 1% af alle vine i landet
I glasset

Detaljer

AROMA:Tranebær, boysenberry, rabarber, cassis, læder, støv, jordbær, ahornsirup, pinjetræ.FLAVORS:Granatæble, gran sap, huckleberry, tangelo; rundes af med enebærbær og sandeltræ blandet med kirsebær, mælkekokolade og herbes de ProvenceTEKSTUR:Juicy stramme tanniner, smeltende i en kokosstøvet citrusmelange på midten af ​​ganen.Det er en helt fantastisk rødvin med flot farve og en delikat duft af røde kirsebær, vilde jordbær, granatæble, soja og krydderier. Elegant og fyldig frugtsmag med noter af tranebær, roser, appelsinskal og eksotiske krydderier samt en lang og behagelig eftersmag med et strejf af pibetobak og ren kakao
Område og Producent

Detaljer

Ekstraordinære mennesker findes ofte på særlige steder. Sådan er tilfældet med Shane Moore, Eugenia Keegan og Ken Kupperman. Med perspektiv, der kommer fra år brugt i verdens mest berømte vinregioner, høster management teamet Shane, Eugenia og Ken international anerkendelse til Willamette Valley. Deres vindyrknings-ekspertise og vinfremstillingskendskab matches med uhyre lidenskab, der gør Gran Moraine til et uforglemmeligt sted. -Ved vingården bliver frugten sorteret i hånden før omhyggelig forarbejdning, hvor vores Pinot Noir kun presses ved hjælp af tyngdekraften og ned i åbne tanke. Afhængig af årgang, vinmark og klon lader man frugten få en kold maceration periode på tre til otte dage. Under fermentering bruger vi punchdowns som vores primære metode til cap management. Ved afslutningen af gæringen kommes vinen på 100 procent franske egefade for modning og langsomt undergåes naturlig malolaktisk gæring.Slutresultatet er en vin, vi er sikre på, viser vores utrættelige opmærksomhed på detaljer i både vinmark og vingård. Vi mener, at disse vine er et ægte udtryk for årgangen, Yamhill-Carlton AVA, og kulturen i Oregon's nordlige Willamette Valley.