Jack Daniels Single Barrel - Bourbon

395,00 kr

 

'The hit'

 Jeff Arnett blev i 2001 Master Distiller i firmaet og det er han den syvende, der er udnævnt til siden firmaets grundlæggelse. Smag hvad han og andre medarbejdere har formået at lave til dig og du vil finde dig hensat til Tennessee’s varme vidder, mens du har et glas og en Single Barrel i hånden….

Indhold i CL70
TypeWhisky
LandNordamerikansk
Alkohol45 %
Beskrivelse

 Jack Daniels en det bedst sælgende whiskey mærke i verden og produceres i det lidet flatterende navn af en by, Lynchburg. Vi vil ikke hænges op på det, men vi gætter på, at du har prøvet Jack & Cola adskillige gange.

At finde den perfekte tønde Jack Daniel's til Single Barrel er en yderst vanskelig proces, som chefdistiller Jeff Arnett og hans team forestår. Det kræver den største omhu og dygtighed.

www.jackdaniels.com/whiskey/jack-daniels-single-barrel

Område og Producent

Lynchburg findes i staten Tennessee og whiskey fra denne stat er kendt overalt. Producenterne, som er kæmpestore, kalder ikke deres whiskey for bourbon, men som Tennessee Whiskey og skal være produceret her. Tennessee lov siger at whiskeyen skal håndteres på en bestemt måde, før væsken kommer på fade. Denne proces kaldes The Lincoln County Process og er opfundet af netop Jack Daniels.

Navnet hentyder til byen, hvor Jack Daniels residerede før flytningen til Lynchburg. Træ antændes under enorme emhætter og når det er nået til trækul stadiet køres de igennem en mølle, hvor de bliver til bønnestore trækul. Herefter kommes de i store kar, hvor den endnu ufødte whiskey filtreres igennem for at fjerne urenheder. Brown-Forman corporation har siden 1956 ejet Jack Daniels og et lille kuriosum er, at kommunen hvor Jack Daniels er hjemmehørende, er et såkaldt DRY COUNTY, så du kan ikke finde et eneste Jack Daniels produkt inden for kommune grænsen.

Vi tror dog at firmaet er ligeglade, da der på verdensplan bliver solgt over 11 millioner kasser af deres flagskib BLACK LABEL….. Nu er det så Single Barrel vi har her og du skal gøre dig selv en tjeneste og gå ind på linket til venstre. Her kan du læse en masse om dette unikke produkt og samtidig se en masse videoer fra firmaet. Virkelig en oplevelse…..