Sælges kun i butikken

Herbie Gin Organic

275,00 kr

 

"Øko Herb"

Herbie Gin Organic er som de andre i familien kendetegnet ved godt dansk håndværk, det reneste vand fra den danske undergrund og et enkelt skandinavisk design. Ginnen er hånddestilleret med få men karakteristiske botanicals: Enebær, citrusskal og havtorn.

KunibutikJa
TypeGin
Indhold i CL70
DyrkningsmetodeØkologisk
LandDansk
Alkohol38 %
12 stk. På lager
Beskrivelse

Kåret med guldmedalje i London

Udtrykket er klassisk med masser af citrusnoter og en afbalanceret finish af blød alkohol. Styrken er 37,5% og Herbie Gin Organic er allerede blevet præmieret med Guld ved The Gin Master i London 2019.

Den smager ganske enkelt fantastisk som G&T helt enkelt mixet med Oh Deer tonic garneret med citrusskal eller frosne havtorn. Og med en enkel komposition af botanicals er den oplagt som base for en lang række gin-cocktails. Frisk uden at være for dominerende – enkel uden af være kedelig.  Kort sagt en gin som kan drikkes året rundt af både nybegyndere og eksperter. Og som sædvanlig til en god pris.

Se alle Herbie gin og hvordan du bedste mixer dem HER

Se også kæmpe anerkendelserne fra gin verdenen HER

Se hvor ginnen bliver født HER

Område og Producent

Den nordjyske destillatør Anders Bilgram har lavet snaps, rom og whisky, men han har aldrig lavet gin. Det har han nu lavet om på og Bilgram, der er fra Fjerritslev, står derfor bag et nyt firma – der laver netop gin. Firmaet hedder Herbie Gin og de har allerede brilleret i udlandet, selvom deres gin først har verdenspremiere den 2. december. -

"Vi havde en drøm om at lave en gin, der både gik godt til mad og som ville puste nyt liv i den lidt fortærskede nationaldrik", siger Anders Bilgram, som er destillatør hos Herbie Gin. I Nordjylland er Gin & Tonic den drink, vi nordjyder ifølge en analyse lavet af Herbie Gin drikker mest af. Analysen viser at 23 procent af nordjyderne helst vil have den drink, når de skal i byen.

Herbie Gin føler stor glæde over at have klaret det så godt i USA, og de mener helt bestemt det vil sætte stor fokus på alkoholproducenter i Nordjylland. - At vinde en dobbelt guldmedalje allerede inden vi er gået i luften er jo helt vildt! Jeg skal love for, at udlandet har fået øjnene op for hvad vi går og laver i Danmark. Men vi starter med at lancere Herbie Gin i Danmark, derefter kommer resten af Skandinavien og derfor må det store udland vente, siger Anders Bilgram.