4,0 vivino

Kendall-Jackson - Jackson Estate - Taylor Peak Merlot - Bennett Valley, Sonoma County Californien

550,00 kr

 

'Merlot tåge'

Taylor Peak vinmarken, som er en del af de højt estimerede Estate vine fra Kendall-Jackson, ligger som sagt i Bennett valley, som er en af de mindste appelationer i Sonoma. Vinmarken når op til kanten af en sydvest vendt bakke og er en flot kulisse med den flotte udsigt. Vinmarken er tit indhyllet i havgus og med den kølighed som gives til druerne, opnår merlot en overflod af karakter.

 

 

TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandNordamerikansk
OmrådeSonoma
FyldeBlød og Rund, Fyldig, Tør
DruerMerlot
God TilBløde Oste, Lyst Kød, Pasta, pizza og risotto
År2012
Alkohol14 %
Vivino4,0
4 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Det er en utrolig elegant og mellem-fyldig vin med en flot rød farve og delikat duft.

tabs-icon2 Smag

Blød og rund smag af modne blommer, kogte kirsebær og chokolade

tabs-icon3 Eftersmag

Behagelig og vedvarende eftersmag.

Beskrivelse

Denne vin er produceret af 100% Merlot-druer, der er dyrket i Bennett Valley i Sonoma County, som er beliggende 365 - 427 meter over havets overflade.
Vinen har været lagret 24 måneder på franske egetræsfade (heraf 47% nye). Der er kun produceret et begrænset antal flasker af denne
fremragende rødvin.

Taylor Peak befinder sig i Bennett Valley AVA, en af ​​de mindste Sonoma County appellationer. Denne Merlot er på kanten, bogstaveligt talt. Taylor Peak vingården løber lige op til kanten af ​​en sydvestvendt bjergside, der tjener som en dramatisk baggrund og tilbyder vækstbetingelser, der ligger på fuldstændig ideelt. Denne vinmark, sammen med den kystnære indflydelse på grund af Petaluma kløften, giver Merlot en overflod af karakter.

Se en dejlig video fra Kendall-Jackson HER - og en lille video om denne vin HER

Vingårdens hjemmeside

Hvad anmelderne siger
top_ranked
Blandt top 5% af alle vine i verden
Område og Producent

Vingården blev i 1974 købt af familien Jackson og bestod af 35 hektar, beliggende lige nord for Napa Valley. Stedet var da tilplantet med pære og valnøddetræer. Der blev i stedet straks plantet Chardonnay vinstokke og i 1982 kom de første rigtige kommercielle vine på markedet og Kendall-Jackson var født. Jess var patriarken i firmaet og i dag er det efterkommerne efter ham som driver vingården videre.

1983 sælger Jess sin første kasse af deres Vintners reserve vine til The Oyster Bar på Grand Central Station i New York og vinen, som er en Chardonnay, vandt det år, som den eneste amerikanske Chardonnay, Platinium ved American Wine Competition. Øjeblikkeligt var vingården kommet på all time vinkortet.

Det blev endnu bedre, da Det Hvide Hus, under Reagans, brugte Kendall-Jackson som husets vine. Igennem 90’erne og 00’erne har vingården udvidet med de helt særlige Estate vine, som du også kan finde hos os. De sidste 10 år har vingården mere og mere arbejdet med en grøn profil og det kulminerede i 2016, hvor man blev dekoreret med GREEN MEDAL CALIFORNIA SUSTAINABLE WINEGROWING LEADERSHIP AWARDS 

kendall-jackson-logo-1