PRIVATE CASK - 5 LITERS ROMFAD - EX. SHERRYFAD - INKLUSIV Rå-ROM PÅ 65/70 % ALKOHOL

3.995,00 kr

 

"EGET ROMFAD 5 L"

Få helt eget romfad. En fantastisk idé, hvor man selv bestemmer, hvor stærk rommen skal være og hvor sød man vil have den. Fed idé til venneklubben, familien eller som en stærk gaveidé.....

TypeRom
18 stk. På lager
Beskrivelse

Her er det et 5 liters fad, hvorpå der tidligere har været en sød Sherry. Det gør at resterne fra sherry'en, som sidder i egetræet, trænger ud i rå-rommen og gør den mere blød og rund efterhånden som den modnes. - Når man lagre på så små fade, bliver rommen hurtigt præget af fadet og allerede efter 3 måneder vil rommen have ændret karakter. - Jeg anbefaler at man tester rommen efter 3 måneder og enten tapper her, hvis resultatet er tilfredsstillende, eller lader rommen lager yderligere 2/3 måneder. - Jeg vil ikke anbefale at rommen lagre mere end 6 måneder, da der her er en risiko for at rommen bliver meget tør og tager for meget karakter af fadet (for meget træ og for lidt rom).

I prisen er inkluderet 5 liter 65/70 % rå-rom, Sherry fad med taphane og lagerrack. - Hvis du vil have alkoholen ned på eksempelvis 42 % tilsættes der ved tapning ca 2,7 liter alm. vand. Det vil sige, at I får ca. 7,7 liter rom. I kan også søde jeres rom. I Wineboutique bruger vi den dyre Muscovado sukker, men man kan også bruge alm. rørsukker. Fadet kan genbruges 2 til 3 gange.

Ligemeget hvilken størrelse fad man vælger, er der mulighed for at lagre det i vores romkælder. Man betaler en "husleje" på 20 kr. om måneden for 5 liters fade. - Der er også mulighed for at tilkøbe flasker og etiketter (Få et tilbud)

Hvis I har spørgsmål af enhver art er I velkommen til at ringe på 4220-6066 eller maile til info@wineboutique.dk