4,4 vivino

Georg Albrecht Schneider - Niersteiner Paterberg - Riesling - Icewein

350,00 kr

 

"Familie wein"

Man kan roligt tale om, at familien Schneider/Müller alle er sammen om det at lave vin. En egenskab der nu har gjort dem til en af de bedste avlere i hele Rheinhessen. Vi forsøger hele tiden, at have deres vine i sortimentet, men det er ikke altid det lykkes, fordi deres vine er så eftertragtede.

Icewein er en stor specialitet og laves kun i de år hvor temperaturen kommer ned på minus 7 gr. Herefter har man lov til at presse de få dråber sød drue nektar som findes tilbage. En meget meget omkostelig proces.

TypeDessertvin, Hvidvin
Indhold i CL37,5
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandTysk
OmrådeRheinhessen
FyldeFrisk, Frugtig, Fyldig, Mineralsk, Sød
DruerRiesling
God TilChokolade/konfekt, Dessert, Frugt, Skimmel Ost
År2016
Alkohol8,5 %
Vivino4,4
6 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Søde frugter strømmer ud af den lille flaske. Dette er essensen af druenektar

tabs-icon2 Smag

Smagen er som duften præget af søde frugter, men med en dejlig balanceret syre, som Riesling druen er så fortrinlig til at komme med og gøre meget søde vine drinkable.

Beskrivelse

I 2012, efter mere end 40 år, overleverede Albrecht Schneider vingården og kælderen til sin datter Ursula og hendes mand Steffen Müller, der overtog ledelsen af ​​Müller-familiens vingård fra nabolandet Schwabsburg i 2001. Traditionelt er Rheinland-Hesse Nierstein kendetegnet ved, at Riesling druen vokser på jordbundstyperne kalkmergel, rød ler og sandsten. GA Schneider ejer nogle grunde på den røde skråning "Hippingen". Markstykket er placeret i det geologiske centrum af den røde skråning og er skråt mod øst-sydøst. De tidlige morgensolstråler opvarmer den røde klippe, som derefter udstråler den lagrede varme igen om aftenen. Den stejleste placering kaldes Hipping Berg. De vidunderlige Riesling-vinstokke fra Schneiders, som er mindst 30 år gamle, vokser her.

Se hvordan icewein laves HER

Vingårdens hjemmeside HER

 

Område og Producent

I BEGYNDELSEN AF ​​DET 18. ÅRHUNDREDE VAR NAPOLEON PÅ INDTOG VED RHINEN, FOR AT FINANSIERE SINE KRIGE OPLØSTE HAN EJERSKABERNE AF ​​DE GAMLE ARISTOKRATISKE GÅRDE, INKLUSIVE DEM I NIERSTEIN.

fAMILIENS FORFADER, KASPAR SCHNEIDER, BENYTTEDE DENNE LEJLIGHED. HAN KØBTE VINMARKER OG LAGDE GRUNDLAGET FOR DERES VINGÅRD I DAG. SIDEN DA ER FAMILIENS LIV OG ARBEJDE FORMET VED AT HÅNDTERE VINSTOKKE, JORD OG NATUR I NIERSTEIN.

ADSKILLIGE GENERATIONER HAR FORTSAT FAMILIENS VINPRODUKTIONSTRADITION. MED 2012-ÅRGANGEN BLEV STAFETTEN VIDEREFØRT, OG DET NÆSTE GENERATIONSSKIFTE BLEV INDLEDT. EFTER 40 ÅR MED VINFREMSTILLING HAR ALBRECHT SCHNEIDER TRUKKET SIG TILBAGE FRA KÆLDEREN OG OVERDRAGET ANSVARET TIL DATTER URSULA OG HENDES MAND STEFFEN MÜLLER.  MEN INGEN FAMILIEVIRKSOMHED FUNGERER UDEN FAMILIE. INGEN GENERATION FUNGERER UDEN DEN FORRIGES VIDEN OG ERFARING. DE ER GLADE FOR, AT DEN "8. GENERATION ” STADIG LAVER VIN. OG DE ER GLADE FOR AT FAMILIE OG ENGAGEREDE MEDARBEJDERE, HVERT ÅR LAVER EN UNIK ÅRGANG.

NIERSTEIN I RHEINHESSEN ER TRADITIONELT KENDETEGNET VED RIESLING-VINSTOKKEN, DER FINDER PERFEKTE VÆKSTBETINGELSER PÅ DE TRE HOVEDTYPER AF JORDBUND. lØSS, KALKMERGEL  OG ISÆR DEN JORD SOM FINDES PÅ DEN BERØMTE "RØDE SKRÅNING. RIESLING HAR SPILLET DEN ABSOLUTTE FØRENDE ROLLE FOR VINGÅRDEN I GENERATIONER OG DEN LAVER EKTREM GOD VIN PÅ DEN RØDE SKRÅNING OG I KALKSTEN OG LOESS JORD..

 FAMILIEN ER TAKNEMMELIGE FOR AT KUNNE ARBEJDE MED JORD OG VINMARKER I NOGLE HJØRNER AF DEN RØDE SKRÅNING. "DER HIPPING SKRÅNINGEN HÆLDER MOD ØST-SYDØST I DET GEOLOGISKE CENTRUM AF DEN RØDE SKRÅNING OG ER DERES ABSOLUTTE BEDSTE VINMARK. STOKKENE FANGER DE FØRSTE MORGENSTRÅLER OG OSUGER STRAKS DENNE VARME I DEN RØDE KLIPPE. OM AFTENEN, NÅR SKRÅNINGEN ER I SKYGGEN TIDLIGERE END ANDRE LAG, STRÅLER DEN OPVARMEDE RØDE STEN VARMEN  TILBAGE. DE HAR MARKSTYKKER I ALLE HØJDER, OP TIL DEN STEJLESTE DEL -  PÅ HIPPEBJERG.FORSØGER DE HVERT ÅR AT FÅ DET BEDSTE UD AF DETTE STYKKE  OG DETS 30 ÅR GAMLE VINSTOKKE.