Bonpland Nicaragua rum 18 års

1.300,00 kr

 

'Ikke så tit'

Sjældent faktisk at se rom fra Nicaragua, men her har du en ret så sjælden klasse rom fra landet. Masterblenderen har fundet et fad som lever op til de hårde kriterier han sætter for at vil fortsætte med rommen og fragte den til Tyskland, hvor den lagre i 6 mdr. i gamle tyske vinfade. Her er det en 18 år gammel rom fra 1998.

TypeRom
Indhold i CL50
LandNicaragua
År1998
Alkohol45 %
1 stk. På lager
tabs-icon2 Smag

Helt unik og en del anderledes end mange andre klasse rom. Den kan fortolkes på mange måder og vi vil lade dig afgøre.

Beskrivelse

Rommager Andreas Vallendar udvælger rom fra de bedste destillationsapperater i romverden. Tager de gamle rom med til Tyskland, hvor de slutter af med at lagre i vinfade, som som kommer fra eksklusive producenter som Bernhard Huber i Baden og Freidrich Becker i Pfalz.

Ingen sødning, ingen farvning og ikke kold filtreret. Verdensklasse.... rom

Se Bonpland hjemmeside HER

Område og Producent

Bonpland Rum – The Exclusive Single Cask Collection Denne serie af super eksklusive rom består af den uforfalskede individualitet fra de enkelte oprindelsessteder hvor rommen bliver produceret. Bonpland har rom fra de helt kendte destillerier som de nu lukkede Caroni på Trinidad, samt rom fra destillerierne Foursquare (Barbados), Worthy Park (Jamaica), Saint Lucia Destilleriet (St. Lucia), Enmore & Uitvflugt (Guyana), South Pacific (Fiji) og Mount Gay (Barbados). Bonpland og deres masterblender er meget grundige i deres udvælgelse af disse meget specielle fade fra Top-Romdestillerierne, som senere vil blive fragtet til de bedste vingårde i Tyskland, hvor man "raffinere" rommen yderligere. 6 måneder senere er rommen klar til at bilve tappet på en fornem flaske, hvor hver flaske bliver underskrevet og nummeret.