El Dorado - Demerara Rum - Versailles 2002

1.750,00 kr

 

'Run Rum'

Denne er dejlige rom er en del af El Dorado Demerara "Rare Collection" og som er destilleret i 2002 på Wooden Pot Still Versailles. Senere lagret på Bourbon fade.

TypeRom
Indhold i CL70
LandGuyana
År2002
Alkohol63 %
2 stk. På lager
tabs-icon2 Smag

En særdeles kompleks rom med noter af vanille, Toffee, træ, krydderier og mandler.

Beskrivelse

Mere end 300 års erfaring gør firmaet til en unik spiller i det store rommarked. kendte for mange typer, variationer og destillationsapparater..

Område og Producent

Demerara Distillers, Guyana, er helt unikke. Intet andet rom destilleri kan prale af en sådan arv og erfaring udi rom. Det er dette der gør at firmaet kan fremvise en kæmpevariation af kvalitetsrom, som har vundet anerkendelse verden over. Rom i forskellig alder, stil og karakter. Vi skal helt tilbage til 1650 hvor briterne introducerede destilleringsprocessen. Få år efter havde de ca. 300 ejendomme som producerede sukkerrør ligeså mange destillationsapperater og nogle af dem er i drift i dag og er verdens berømte. I 1752 blev den tredie bosættelse i Guyana en realitet. Demerara var navnet og fandtes ved floden af samme navn. De næste par århundreder forsvandt flere og flere sukkerrørs-ejendomme og hermed også de gamle destillationsapperater. Det hele er efterhånden samlet i Demerara Distillers limited og befinder sig på ejendommen Diamond på den østlige side af floden. Her er alle de gamle apparater fra Port Mourant, Versailles, Enmore og Uitvlugt.