3,6 vivino

Smoking Loon - Pinot Noir - Californien - BEDSTE OVERSØISKE PINOT TIL PRISEN

150,00 kr
  • Køb 3 for 125.00 pr. fl. og spar 17%

 

"Hot not Pinot"

Pinot Noir fra det varme Californien, men så alligevel ikke. Ude ved kysten er der køligt og Pinot druerne behøver dette for at komme til sin ret.

TypeRødvin
Indhold i CL75
LandNordamerikansk
OmrådeCalifornien
FyldeFrisk, Frugtig, Fyldig, Tør
DruerPinot Noir
God TilFed Fisk, Grillede retter, Pasta, pizza og risotto, Vildt
Alkohol13,5 %
Vivino3,6
60 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Aromaer der minder om frisk sommerblomme, vild jordbær og lavendelblomst med antydninger af knust lilla basilikum. 

tabs-icon2 Smag

Smoking Loons Pinot Noir er smagen af frugt og sommer. Et overflødighedshorn af blommer, tranebær, jordbær, vanilje, basilikum, skovbær og hindbær vælter op af glasset. Et potpourri af bær og nydelse.

Beskrivelse

I Californiens Central Coast-område på strækningen mellem Los Angeles og San Francisco har man længe rivaliseret det dyrere og mere kendte Napa Valley mod nord. Redskaberne har været et utrolig varieret klima, der både leverer kølige zoner til Pinot Noir og Chardonnay, men også varme til Rhônedruer og den allestedsnærværende Cabernet Sauvignon, samt ikke mindst en vinøs guldgrube i form af marker med gamle Zinfandelstokke, der ofte gror som fritstående buske. Disse bærer druer i suveræn kvalitet, der med så lidt manipulation som muligt finder vej til bl.a. Smoking Loons nydelsesfulde vine, hvor druerne kommer fra de to områder Paso Robles og Lodi.

Smoking Loon er smagen af Californien på flaske, hvor nærheden til havet og det varme, men omskiftelige, vejr virkelig gør sig gældende. Visionen hos Smoking Loon er, at god vin ikke nødvendigvis behøver at blive taget så seriøst. Her er frugt og drikkeglæde de to vigtigste komponenter – og det kan smages!

Smoking Loons Pinot Noir er smagen af frugt og sommer. Et overflødighedshorn af blommer, tranebær, jordbær, vanilje, basilikum, skovbær og hindbær vælter op af glasset. Et potpourri af bær og nydelse. 

Vingårdens hjemmeside HER

Hvad anmelderne siger

--

stjerne5
The Original Smoking Loon, Sebastiani & Sons, Pinot Noir, Napa Valley, USA.  Pinot Noir-druen kan godt være stolt af denne rødvin. Den har alle druens gode kvaliteter - lethed, saftighed og liflige noter af friske blåbær, der holder ud i den lange eftersmag. 
Område og Producent

Smoking Loon blev etableret i 2000 på en meget simpel forudsætning: god vin behøver ikke tage sig selv så alvorligt. Oprindelig opkaldt til
Don Sebastianis kærlighed til cigarer og hans far Augusts lidenskab for andefugle. Smoking Loon er en irreverent, tongue-in-cheek tilgang
til at nyde vin. Deres vine er lavet til dem med en appetit til eventyr, de der er i kontakt med deres indre jeg, de, der anser fortiden for spild af tid.
Hver årgang giver vores winemakerne den perfekte mulighed for at have lidt sjov og forkæle deres indre jeg.
De begynder med at studere verdens top vinregioner for ædel frugt. Derefter styrer de forsigtigt den frugt til sit fulde potentiale og skaber
frugtdrevne, fremadrettede, velafbalancerede vine, der har en stor tilgængelighed,

Donny-Sebastiani-10001519