Bobler

Champagne, Cava, Prosecco, Spumante, Asti, Crémant. Allesammen vine med bobler, men åhh så forskellige. Også her kan de være tørre, halvtørre og søde og boblerne kan være små og fine til store og fylde hele glasset. Metoderne hvorpå de laves kan også være forskellige. Den sofistikerede facon er som en Champagne laves. Her gæres vinen på flasken og i den proces opstår boblerne. Andre mærker som Cava og Cremant laves også på den metode som man bruger i Champagne, men her må man aldrig bruge navnet Champagne. Typisk står der på etiketten Methode Traditionelle.

Læs mere...
Tilbud
ARobertComtessedeBrissybrutreserveChampagne6LITERImperial-20

Tilbuds Pris: 4.500,00 kr

Før Pris: 7.000,00 kr

Nyhed
Tilbud
4,2 vivino
ChampagneMarteauxGuillaumeMarneINFUSIONBrutRos-20

Tilbuds Pris: 385,00 kr

Før Pris: 425,00 kr

3,5 vivino
PizzolatoSpumanteextradryVenetoItalien-20
3,4 vivino
CavaDignitatsemiseco-20
99,00 kr
4,0 vivino
DomaineRieflCremantdAlsaceBrutOrganic-20
3,6 vivino
CavaDignitatBrut-20
99,00 kr
4,0 vivino
DomaineSainteRoseVinMousseuxBrutLanquedoc-20
3,6 vivino
LACANTINAPIZZOLATODEMISECSPUMANTE-20
3,9 vivino
POMMEROYTRADITIONBRUT-20
349,00 kr
4,5 vivino
CollardPicardArchives2012ChampagneGrandCru-20
4,4 vivino
PommeroyCuveLouiseChampagne-20
1.599,00 kr
3,8 vivino
JeanPernetChampagneTradition-20
350,00 kr
4,1 vivino
CasaValdugaBrut130Brasilien-20
295,00 kr
4,6 vivino
DOMPRIGNONVINTAGE2008-20
2.995,00 kr

Man kan sagtens tilføre en vin bobler. Den billigste måde er simpelthen at tilføre vinen kulsyre. Det kan smage forfriskende godt, men bruges typisk i vine uden det store håndværk og er derfor også tit billige.

Igennem generationer har mousserende vine og her specielt Champagne, været en del af vores kultur og måske også moral. Champagne har og er stadig det største brand i verden og der gøres alt for at beskytte mærket.

Mousserende vin og mad hører uløseligt sammen. Er man i tvivl om vinvalget til en given ret, så tag en mousserende vin. Du skal kun tage stilling til om hvilken sødmegrad du vil have. Det bringer altid glæde til bordet når der sættes Champagne eller anden mousserende vin frem.

Ligeså er mousserende vine ideelle til sommer og sol og som aperitif til festen og hos Wineboutique har vi et bredt udvalg.

Vidste du at Danmark laver nogle af verdens bedste frugtvine på Methode Traditionelle (champagne metoden). Andersen Winery på Mols laver, på danske frugter, såsom æbler, rabarber, solbær, hindbær måske verdens bedste frugtvine. Flere Michelin restauranter har dem nu på kortet og Wineboutique har dem på hylderne HER.

Skal du/I bruge vine til fest, er vi eksperter i at finde vinene til din/jeres fest. Oplys bare menuen og vi vil med glæde anbefale de vine vi mener er bedst. Du/I kan, hvis du/I har lyst, få en smagekasse og så i ro og mag smage på de anbefalede vine hjemme i stuen.

Wineboutique ligger vægt på godt købmandskab. Derved kan vi give dig, de absolut bedste priser på vores mousserende vine og Champagner. Wineboutique er en familiedrevet vinforhandler, hvor vi prioriterer, personlig service og kendskab til vores kunders smags præferencer.

Vi handler direkte med de forskellige vingårde eller i samarbejde med andre vinhandlere, så historien bag vinen og gården kommer med vinen hjem til vores dejlige butik i Hadsten og videre ud til jer der gerne shopper på nettet.

Shopper du/I her på siden, garantere vi dig/jer sikker og hurtig ekspedition. Vi har samarbejde med PostNord, da vi ved, at deres bude, har stort lokalt kendskab. Ud af 1000 pakker, er det kun 4-5 der aldrig når frem eller er beskadiget og skulle disse ting ske, erstatter vi selvfølgelig altid.

På lager i Brøndby og ved butikken i Hadsten har vi altid 100.000 flasker vin & spiritus.

Vi afholder rigtig mange arrangementer, hvor vi har fokus på mad og vin. Både i Wineboutique og ude i virksomheder, foreninger og hos private afholder vi arrangementer. Få gerne meget mere, at vide om det under smagninger-foredrag