CERO - ROSÉ - ALKOHOLFRI - CALIFORNIEN - USA

75,00 kr

 

"The free-one Rosé"

Alkohol frie vine bliver bedre og bedre. Her en god rosé vin, som kommer fra solrige Californien.

TypeRosé
Indhold i CL75
LandNordamerikansk
OmrådeCalifornien
FyldeFrisk, Frugtig, Halv Tør
God TilAperitif, Fed Fisk, Fisk, Lyst Kød, Salat, Skaldyr
23 stk. På lager
tabs-icon2 Smag

Det er en elegant rosévin med flot farve, delikat frugtduft samt frisk, lækker og autentisk smag

Beskrivelse

Cero-vinene destilleres ved brug af vakuum-metoden. Vakuumdestillation består i, at vinene ved meget lavt tryk og normal stuetemperatur separeres i forskellige fraktioner i en høj søjle, som står i et hermetisk lukket rum. Under vakuum nedsættes alkohols kogepunkt, så den faktisk ”koger” væk ved stuetemperatur - Cero-vinene destilleres ved ca. 30 °C. Det gode ved denne metode er, at de ikke-flygtige bestanddele af vinen, f.eks. mineraler, syrer, fenoler, sukker og vitaminer bliver bevaret. Dvs. at både vinenes smag og karakter i høj grad bibeholdes. Derudover får vinen heller ikke en ”kogt” smag, når man undgår de høje temperaturer. Alle processerne er totalt computerstyret, for at vinenes kvalitet kan holdes på et konstant højt niveau.
I modsætning til mange andre alkoholfri produkter, som ofte er tilsat meget sukker, så vil Cero-vinene gerne bevare den vinøse del i videst muligt omfang. Dels for at sikre den vinmæssige oplevelse, dels for at lave et reelt alternativ til vin på bordet i ethvert hjem.
De alkoholfri Cero-vine er reelle, velsmagende alternativer til almindelige vine. Det er gode vine, som hjælper forbrugeren med et alkoholfrit alternativ uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller det gode, sociale liv.

Denne alkoholfri rosévin er hovedsageligt produceret af Colombard-druer, der er dyrket i Californien, USA. Det er en elegant rosévin med flot farve, delikat frugtduft samt frisk, lækker og autentisk smag. Denne Cero er særdeles velegnet til forretter og buffet eller som forfriskende terrassevin på lune sommerdage og kan til enhver tid nydes i godt selskab - uden dårlig samvittighed.