CAMUS COGNAC - EXTRA ELEGANCE

3.500,00 kr

 

"Elegantier"

Camus Extra Elegance Cognac er en blanding, som vil glæde de mest passionerede og krævende kendere takket være den exceptionelle rundhed, intense smag, store finesse og bemærkelsesværdige komplekse afslutning.

TypeCognac
Indhold i CL70
LandFransk
OmrådeCognac
Alkohol40 %
1 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Camus Extra Elegance har en smuk gylden farve med forsigtige skygger af lys mahogni. Duften er præget af forsigtige og elegante noter af vanilje, sødme og en lette noter af kandiseret frugt.

tabs-icon2 Smag

Smagen er domineret af appelsinmarmelade og tørret frugt. I særdeleshed mandler og valnødder. Smagen er fyldig, rund og storslået!

tabs-icon3 Eftersmag

Lang og vedholdende

Beskrivelse

Camus Extra Elegance er fadlageret 30 - 50 år (min. År iflg. Loven). Denne cognac er højt præmieret internationalt. Harmonisk sammensat af druesprit fra de tre områder Borderies, Grande Champagne og Petite Champagne. Spritten fra disse tre områder er alle af exceptionel høj kvalitet anvendt toppen af modnings proces. Dette er resulteret i en cognac der har alt det bedste fra de tre områder med eksplosive aromaer og smagsnuancer. 

Se en fantastisk video om Camus HER

Se Camus hjemmeside HER

 

Område og Producent

Camus-familien har været cognac-producenter siden 1863 - og ekspertisen samt ”hemmeligheden” der indgår i at ”blande” cognac, er gennem fire generationer gået i arv fra far til søn. Huset Camus er stadig familieejet. I dag står Jean-Paul Camus i spidsen, og han er nu ved, at oplære sine sønner i cognac-produktionens ædle kunst. Man kan nøgternt vurdere hver enkelt cognac-producent på deres ekspertise i at ”blande” cognac, da denne ekspertise kun er noget, de enkelte producenter kan opnå gennem generationer og atter generationers erfaringer, og her står Camus stærkt. Som Jean-Paul Camus siger: ”Alt hvad man behøver er en oldefar, en farfar og en far - der har viet hele sit liv til at producere cognac”.

Camus ejer 4 destillerier, der har en samlet kapacitet på 30 millioner liter. Cognac bliver destilleret på løgformede destillationsapparater af kobber. Vinen opvarmes i destillationsapparatet, så den lette alkohol fordamper.. Alkoholen fra den første "brænding" samles og destilleres for anden gang og den nye "sprit" ser dagens lys. Efter adskillige års lagring på egetræsfade forvandles "spritten" til Cognac. Efter Cognacens lagring på egetræsfadene får den en ravgylden tone og egetræets delikate duft.

For at fremstille den endelige Cognac, tages der prøver fra mange forskellige årgange, som sammensættes. Det job varetages af Jean-Paul Camus og hans to sønner.