Maison Lhéraud - Cognac cuveé 10 "Renaissance" - 10 liters bowle flaske

12.000,00 kr

 

"Big Balls"

Ikke mange har set endsige smagt en flaske Cognac på 10 liter. Den behøves ikke drikkes på en dag og ovenikøbet kommer der en pipette med, så du ikke behøver at hælde af denne kæmpeflaske. Et must i en seriøs vin/spiritus kælder.

TypeCognac
Indhold i CL1000
LandFransk
OmrådeCognac
Alkohol42 %
1 stk. På lager
Beskrivelse

En kvalitets Cognac og en alsidig Cognac. Lhéraud Cuvee 10 Renaissance Cognac er på 42% alkohol, og er en yderst velafbalanceret Cognac takket være sin oprindelse i Petite Champagne cru. Den aldersbenævnte Cognac fra Lheraud er faktisk "vintages" i forklædning. Det er en blanding af eaux-de-vie fra et år, og er blevet lagret på Limousin og Tronçais egetræsfade. Hver af 'cuvee'-blandingerne prioriterer karakter i sin Cognac, og hver har tilbragt de første par år på nyere egetræsfade, for derefter at blive overført til ældre for at afslutte modningsprocessen.

Lheraud Cognac forstår helt sikkert præcis, hvad der skal til for at skabe den komplette Cognac-pakke med skabelsen af Cuvee 10 Cognac, som har været lagret i 10 år. Resultatet? 

Denne helt specielle aftapning på en 10 liters bowle flaske er vi pt de eneste der har i Danmark. En unik størrelse flaske, som vil pryde enhver samleres hylde.

Med Cognac'en følger en flot trækasse og en pipette, så man ikke behøver at hælde af flasken, hvis man åbner og vil smage sammen med vennerne.

OBS: KAN IKKE LEVERES UDENFOR MIDT- OG ØSTJYLLAND, MEN KAN AFHENTES I BUTIKKEN I HADSTEN.

Se en skøn video fra Lheraud HER

Du kan gå på opdagelse i Cognac huset Lhéraud HER

Område og Producent

I 1680 begyndte Alexandre Lhéraud at dyrke jorden i landsbyen Lasdoux, tæt ved Cognac i Charente. Siden har produktionen af kvalitetscognac udviklet sig. Fremgangsmåden til produktion af Cognac Lhéraud, også kaldet “Livets vand”, er ældgammel, og den forbliver familiens dygtighed og er forbeholdt Guy Lhéraud. Der er ikke tilsat karamel til nogle af Lhérauds cognac’er.

De smukke farver er naturlige og stammer fra opbevaringen på egetræsfade. Denne store og uovertrufne cognac stammer fra det familieejede firma Lhéraud, som står for noget af det absolut bedste cognac, hvis ikke det er det bedste.

Cognac Lhérauds vinstokke er plantet til Ugni Blanc, Folle Blanche og Colombard; De sidste to sorter blev vokset mere udbredt i fortiden, men blev modtagelige for forskellige vinstesygdomme og blev over tid erstattet af Ugni Blanc. I dag er Cognac Lhéraud en af ​​de få destillerier, der producerer cognacs ved hjælp af en blanding af alle tre sorter.

I modsætning til de fleste af verdens øvrige brandies produceres cognac ved dobbelt destillation af en sur syre hvidvin. God cognac skal begynde med en god vin, som den, der er lavet på Lhéraud-familiens vinmarker. Lhérauds cognacs er stadig fremstillet i en traditionel alembisk kobberpotte. Destillation begynder i december, efter den anden fermentering, og gøres manuelt uden elektroniske styringer eller enheder. De valg, der blev truffet under destillation - mild eller stærk opvarmning, hvor man laver "la coupe" eller "cut", der adskiller det første og sidste destillat fra "le coeur" eller "hjertet" - har alle stor betydning for eaux de vie .

Lhéraud cognacs er modnet i Limousin og Tronçais egetønder, nogle i årtier. Unge cognacs sættes i nye tønder i et par år, hvilket giver egetræ smag; Efter denne periode overføres cognacen til ældre tønder for længere og korrekt modning. Over tid fordamper vandet i brandyen, ligesom alkoholen; mellem 2 og 5 procent ren alkohol, der kaldes englenes andel, fordampes fra hvert tønde hvert år. I løbet af processen med fordampning og koncentration bliver brandy'en også påvirket af ilt, hvilket får brandy'en til at blødgøres og blive mere duftende, samt at tage en rig brun brunfarvet farve.