ISLA DEL TESORO RUM - Santiago de Cuba

5.895,00 kr

 

"The Treasure"

Isla del Tesoro (som oversættes som 'skatteø') er en rom fra Santiago de Cuba, som tidligere blev brugt som gaver af den cubanske regering. Denne ekstraordinære rom er nu tilgængelig og præsenteres i en meget flot keramisk flaske, som ligger i en smuk trækasse.

TypeRom
Indhold i CL70
LandCubansk
FyldeBlød og Rund, Fyldig, Let Sødlig
Alkohol40 %
2 stk. På lager
Beskrivelse

Denne rom er inspireret efter pirater, der hærgede de cubanske kyster og specielt øen, den såkaldte Treasure Island, mellem det 16. og 18. århundrede, ved Det Caribiske Hav og Den Mexicanske Golf. 

Det er en blanding af baser af rom lagret i "dyrebare kasser", der endnu engang opdrætter den "vidunderlige juvel" fra den cubanske rom, arving til visdommen, leveringen og arbejdet fra den kraftige romfabrik i Santiago de Cuba, med mere end 150 år dedikeret til fremstilling af den ægte "all time rom". Det er en del af generøsiteten og det akkumulerede talent fra flere generationer af Masters of Rum fra Santiago, født og uddannet i "Cradle of Light Rum". - En helt unik samlerrom

Se en video fra Ron Cubay HER

Område og Producent

Cuba Ron SA Corporation er producent af store fine rom i Cuba, trofast garant for traditionerne i den cubanske romkultur og berigende og uadskillelig del af den nationale kultur.

Man har de vigtigste og ældste fabrikker i landet og et team af højt kvalificerede mestre i rom, der har vidst, hvordan de kan føre arven videre fra generation til generation.

Grundlagt i november 1993 er firmaets kald, harmonisk at forene de vigtigste og mest traditionelle cubanske romfabrikker i en stærk og unik forretningsstruktur med fleksibilitet til at reagere på kravene og udfordringerne i nutidens verdenshandel.

Dens mission er at producere, markedsføre og eksportere rom og andre spiritus af forskellige typer med de højeste kvalitetsstandarder for at imødekomme kundernes krav ved at kombinere høj ydelse af menneskelige ressourcer, passende respekt for miljøet og teknologien, med traditionen om de bedste cubanske rom.

 I dag bliver Ron Cubay produceret på Ronera Central som blev etableret tilbage i 1972. Ron Cubay bærer naturligvis ”The Cuban Government Seal”, hvilket betyder at det produceres og flasket under opsyn af den cubanske stat. Efter revolutionen samlede regeringen al deres ekspertise under et tag, og formede en rom med alle de karakteristika som Cuba allerede var blevet så kendt for. På Cuba bruger man kælenavne om Ron Cubay, der bl.a. kaldes ”Pearl of the Cuban Rums” og ”Taste of the Centre” hvilket refererer til byen, hvor rommen produceres. Byens navn er Villa Clara, og er beliggende midt på øen.