BLOOM - Lemon and Elderflower Gin Liqueur

295,00 kr

 

"The Wedding"

Joanne Moore har skabt en fantastisk Gin-likør med hyldeblomst og søde citrus. Så fantastisk at den blev brugt til Prins Harry og Meghan's bryllup

TypeGin
Indhold i CL70
LandEngland
Alkohol26 %
19 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Duften har behagelige noter af citron med et strejf af søde hyldeblomster

tabs-icon2 Smag

Smagen er rund og raffineret – citron og hyldeblomst går op i en højere enhed

Beskrivelse

Inspireret af smagene i den bryllupskage, der blev serveret ved prins Harry og Meghan Markles bryllup i 2018, har BLOOM’s trendsættende master destiller Joanne Moore skabt en elegant, blomsteragtig ginlikør, der henvender sig til det forvænte publikum. Farven er svagt gylden. Duften har behagelige noter af citron med et strejf af søde
hyldeblomster. Smagen er rund og raffineret – citron og hyldeblomst går op i en højere enhed.

Prøv 5 cl. Bloom Gin-likør i et champagneglas og top op med den bedste tonic eller et glas tør champagne Se HER

se Bloom hjemmeside HER 

 

Område og Producent

BLOOM GIN SKRIVER OM SIG SELV:

Stil? Vi er ikke dem, der blæser vores egne trompeter, men kom igen, det er en flot flot udseende (det hjælper, det hjælper med at være fuld af gin ...) Vi er chuffede over, at så mange mennesker elsker vores udseende og stolte over at være en fast favorit til #weddinginspo på 'gram', for ikke at nævne at vi tit står på nogle meget fine drinksvogne rundt omkring på barer og restauranter.

Stof? BLOOM Gin blev skabt af en af ​​verdens førende autoriteter inden for gin, Master Distiller, Joanne Moore, en kvinde der har vundet flere priser for gin destillering end muligvis nogen anden på planeten. De ting, som kvinden kan gøre med enebær, ville du ikke tro ...

Hos BLOOM mener vi, at det naturlige er bedre, hvorfor vi holder os til de fineste naturlige planter og smagsstoffer til vores gin.

Vi er stolte af at være et kvindeligt team, der hver har vores individuelle stilarter, færdigheder og personligheder, der hver især bringer noget andet til bordet, men alle besluttsomme og forenede i vores mission om at lave fantastiske, lækre gin, du vil elske. Men det er ikke nok for os - vi er også på mission for at bringe noget sjov til festen for at hjælpe vores fans med at leve fuldt BLOOM.

Fortæl vores Master Distiller, at det ikke kan gøres, og hun viser dig, at det kan. Tilbage i 2009 blev Joanne træt af folk, der fortalte hende, at de ikke kunne lide gin, så hun tænkte og besluttede at lave en gin, som selv den mest ivrige enebærhadere gerne vil have.

Joanne arbejdede med kun naturlige ingredienser og skabte en lækker let London Dry gin med bløde nuancer af kamille, kaprifolium og pomelo, hvilket gav BLOOM sin karakteristiske glathed og skabte et nyt twist på en gammel favorit. BLOOM har siden gjort Gin-elskere af stort set alle, der har smagt den.

De mennesker, der er glade for os, kunne ikke stoppe med BLOOM Original, så sammen har vi kanaliseret vores indre Victoria Beckham og lavet en samling giner, så stilfulde og lækre, at du bare skal have dem.

Fra den sukkerfrie Jasmin og Rose Gin, der transporterer dig til en engelsk landhave i en hurtig slurk, Raspberry & Rose med sin lækre frodighed, der får dig til at springe ud i livet til den åh-så eksotiske Bloom Passionfruit & Vanilla Blossom Gin, der får dig til at føle, at sommeren aldrig vil ende, der er en Bloom Gin derude for alle. Bloom Lemon & Elderflower gin likør, som Harry og Meghan brugte til deres bryllup.