Lhéraud Cognac X.O. Carafe Charles VII

2.500,00 kr

 

'Royal Cognac'

En af de bedste Cognacs vi har smagt. Huset Lheraud laver dråber i verdensklasse og er kun for dem der sætter pris på superkvalitets Cognac. Til denne fine Cognac medfølger en en flot krystalprop, så Cognac'en altid præsenteres noblet når du sætter den frem foran gæsterne.

TypeCognac
Indhold i CL70
LandFransk
OmrådeCognac
Alkohol44 %
1 stk. På lager
tabs-icon2 Smag

Fyldig, kraftig og meget opulent, med noter af vanilje, ristede kaffebønner og hasselnød. En Cognac med enorm balance og stor eftersmag.

Beskrivelse

I Wineboutique har vi alle former for produkter med årgange, som er så gode til gaveidéer. Både som her Cognac, men også Armagnac HER og Portvine HER kan vi levere med "gamle" årgange.

Du behøver kun at se på emballagen for at indse, at denne vintage Cognac er et testamente til tidens forløb og dets betydning i Cognac. Flasken er personligt underskrevet og ankommer i en slående sort karaffel med en sort voksforsegling. Etiketterne stryges på flaskerne og voksen lavet på en nærliggende komfur.

Lhéraud Cognac er definitionen af ​​håndværk. Med denne helt specielle udgave af en XO Cognac, som kommer i en vidunderlig smuk Karaffel, får man noget af det ypperste Cognac, som enhver Conniseur vil sætte pris på.

Se en skøn video fra Lheraud HER

Du kan gå på opdagelse i Cognac huset Lhéraud HER

Hvad anmelderne siger

5 Stjerner overalt

Område og Producent

I 1680 begyndte Alexandre Lhéraud at dyrke jorden i landsbyen Lasdoux, tæt ved Cognac i Charente. Siden har produktionen af kvalitetscognac udviklet sig. Fremgangsmåden til produktion af Cognac Lhéraud, også kaldet “Livets vand”, er ældgammel, og den forbliver familiens dygtighed og er forbeholdt Guy Lhéraud. Der er ikke tilsat karamel til nogle af Lhérauds cognac’er.

De smukke farver er naturlige og stammer fra opbevaringen på egetræsfade. Denne store og uovertrufne cognac stammer fra det familieejede firma Lhéraud, som står for noget af det absolut bedste cognac, hvis ikke det er det bedste.

Cognac Lhérauds vinstokke er plantet til Ugni Blanc, Folle Blanche og Colombard; De sidste to sorter blev vokset mere udbredt i fortiden, men blev modtagelige for forskellige vinstesygdomme og blev over tid erstattet af Ugni Blanc. I dag er Cognac Lhéraud en af ​​de få destillerier, der producerer cognacs ved hjælp af en blanding af alle tre sorter.

I modsætning til de fleste af verdens øvrige brandies produceres cognac ved dobbelt destillation af en sur syre hvidvin. God cognac skal begynde med en god vin, som den, der er lavet på Lhéraud-familiens vinmarker. Lhérauds cognacs er stadig fremstillet i en traditionel alembisk kobberpotte. Destillation begynder i december, efter den anden fermentering, og gøres manuelt uden elektroniske styringer eller enheder. De valg, der blev truffet under destillation - mild eller stærk opvarmning, hvor man laver "la coupe" eller "cut", der adskiller det første og sidste destillat fra "le coeur" eller "hjertet" - har alle stor betydning for eaux de vie .

Lhéraud cognacs er modnet i Limousin og Tronçais egetønder, nogle i årtier. Unge cognacs sættes i nye tønder i et par år, hvilket giver egetræ smag; Efter denne periode overføres cognacen til ældre tønder for længere og korrekt modning. Over tid fordamper vandet i brandyen, ligesom alkoholen; mellem 2 og 5 procent ren alkohol, der kaldes englenes andel, fordampes fra hvert tønde hvert år. I løbet af processen med fordampning og koncentration bliver brandy'en også påvirket af ilt, hvilket får brandy'en til at blødgøres og blive mere duftende, samt at tage en rig brun brunfarvet farve.