FADANDEL I ET 64 L. EX SHERRY EGEFAD M/ RÅ-ROM FRA CARIBIEN (rommen bliver ret sød) - version 3,0 - Påfyldes fadet marts 2023 - Styrke ca. 42%

1.495,00 kr

 

 "ROMFAD 30"

Køb en andel i et romfad eller giv det som verdens bedste gave til romelskeren. I det samme du har købt en andel, tilsender vi dig et certifikat i en pæn ramme. Når rommen er modnet færdig om godt et par år, får du tilsendt 5 flasker vidunderlig rom med eget navn og nummer på etiketten. Lige til din hjemmebar

TypeRom
LandJamaica, Trinidad.Tobago
9 stk. På lager
Beskrivelse

En fadandel indeholder:

- 5 flasker 50 cl* rom fra forskellige destillerier i Caribien i og som er sødet med Muscovado (rørsukker fra Mauritius) Du får eget navn, år og nummer på en super flot etikette, der sættes på flasken ved aftapning. Pris pr. fl. 299,- kr.

-- Håndskrevet ejer-certifikat (afhentes eller leveres efter aftale)

--- Årlig fadejer dag, hvor vi smager på rommen og kan følge udviklingen. (til andelshavere på øerne, sendes smagsprøver) - Ønsker man at have en gæst eller to med til fadejerdag, skal dette meddeles pr. mail og der betales 100 kr. ved ankomst pr. gæst. Gæsterne kan ikke smage på fadrommen, men der kan smages på diverse hylderom, kaffe, chokolader, knas etc.

---- Invitation til særlige arrangementer

----- Særlige romtilbud forbeholdt fadejere

------ 10 % rabat på alt rom i Wineboutique. (Til webshopkunder tilbagebetales rabat på mobilepay straks)

------- Adgang til romklub på facebook, hvor man kan dele oplevelser, samt modtage løbende info fra Wineboutique.

------- Du har altid adgang til dit fad i Wineboutique's åbningstid

*Rommen vi fylder på fadet er en hvid rå-rom fra forskellige destillerier i Caribien. Vi fylder rommen på fadet primo marts 2023. Til allersidst aftapper vi til drikkevenlig styrke (ca. 42 %) - Rommen er sødet med Muscovado sukker (ca. 50 gram pr. l)

FAD

  • 64 liters egeræsfad, hvor der før har været sød sherry på.
  • Modnings tid forventes af være ca. 24 måneder fra påfylding i marts 2023. (Der kan stadig købes andele derefter hvis de ikke er udsolgte. Prisen derefter stiger 10 % hvert kvartal fra 1 juli 2023)

ROM

  • Rå-rom fra Caribien
  • Lys rom destilleret på melasse fra sukkerrør, som er dyrket i Caribien.
Område og Producent

Igennem et par år har vi givet vores kunder og romelskere muligheden for at købe en andel i et romfad og hvilken succes. derfor starter vi version 3,0 op nu.

Wineboutique's lager og butik ligger i Hadsten og her har vi holdt til i 11 år (2011) - Vi har en stor passion for rom og har mange relationer, som gør at vi kan få rå-rom hjem til vores lager og romkælder.

Lige nu har vi ca. 22 fade med rå-rom som ligger og hygger sig. Der bliver tappet tit og ofte til vores fadejere, men også til romklubber, virksomheder og foreninger.

Vi har stor hjælp fra forskellige rom-makers og specielt når der smages, duftes og aftappes kommer de til hjælp.

Spirits by Wineboutique277152916_534210454729787_1930392428727684678_n