FADANDEL I ET 64 LITER EX SHERRY EGEFAD MED RÅ-ROM FRA CARIBIEN (rommen bliver ret sød) - version 3,0 - Påfyldes fadet januar 2023

1.495,00 kr

 

 "ROMFAD 30"

Køb en andel i et romfad eller giv det som verdens bedste gave til romelskeren. I det samme du har købt en andel, tilsender vi dig et certifikat i en pæn ramme. Når rommen er modnet færdig om godt et par år, får du tilsendt 5 flasker vidunderlig rom med eget navn og nummer på etiketten. Lige til din hjemmebar

TypeRom
LandJamaica, Trinidad.Tobago
30 stk. På lager
Beskrivelse

En fadandel indeholder:

- 5 flasker 50 cl* rom fra forskellige destillerier i Caribien i og som er sødet med Muscovado (rørsukker fra Mauritius) Du får eget navn, år og nummer på en super flot etikette, der sættes på flasken ved aftapning. Pris pr. fl. 299,- kr.

-- Håndskrevet ejer-certifikat (afhentes eller leveres efter aftale)

--- Årlig fadejer dag, hvor vi smager på rommen og kan følge udviklingen. (til andelshavere på øerne, sendes smagsprøver)

---- Invitation til særlige arrangementer

----- Særlige romtilbud forbeholdt fadejere

------ 10 % rabat på alt rom i Wineboutique. (Til webshopkunder tilbagebetales rabat på mobilepay straks)

------- Adgang til romklub på facebook, hvor man kan dele oplevelser, samt modtage løbende info fra Wineboutique.

------- Du har altid adgang til dit fad i Wineboutique's åbningstid

*Rommen vi fylder på fadet er en hvid rå-rom fra forskellige destillerier i Caribien. Vi fylder rommen på fadet i januar 2023. Til allersidst aftapper vi til drikkevenlig styrke (ca. 42 %) - Rommen er sødet med Muscovado sukker (ca. 50 gram pr. l)

FAD

  • 64 liters egeræsfad, hvor der før har været sød sherry på.
  • Modnings tid forventes af være ca. 24 måneder fra påfylding i januar 2023. (Der kan stadig købes andele derefter hvis de ikke er udsolgte. Prisen stiger 10 % hvert kvartal fra 1 april 2023)

ROM

  • Rå-rom fra Caribien
  • Lys rom destilleret på melasse fra sukkerrør, som er dyrket i Caribien.
Område og Producent

Igennem et par år har vi givet vores kunder og romelskere muligheden for at købe en andel i et romfad og hvilken succes. derfor starter vi version 3,0 op nu.

Wineboutique's lager og butik ligger i Hadsten og her har vi holdt til i 11 år (2011) - Vi har en stor passion for rom og har mange relationer, som gør at vi kan få rå-rom hjem til vores lager og romkælder.

Lige nu har vi ca. 22 fade med rå-rom som ligger og hygger sig. Der bliver tappet tit og ofte til vores fadejere, men også til romklubber, virksomheder og foreninger.

Vi har stor hjælp fra forskellige rom-makers og specielt når der smages, duftes og aftappes kommer de til hjælp.

Spirits by Wineboutique277152916_534210454729787_1930392428727684678_n