4,0 vivino

WORLD'S END, "IF SIX WAS NINE", NAPA VALLEY, CALIFORNIEN

550,00 kr

 

"Music in a bottle"

Jonathan Maltus er briten, som formåede at imponere en måbende vinverden, da hans ikon vin Le dome opnåede det uopnåelig, at få 100 point af verdens mest magtfulde vinskribent Robert Parker.

Nu forsøger han sig over there og her med denne vinserie “Worlds End” i  Napa Valley…..

TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandNordamerikansk
OmrådeNapa Valley
FyldeFadpræget, Fyldig, Kraftig, Tør
DruerCabernet Sauvignon
God TilBløde Oste, Grillede retter, Rødt Kød
År2014
Alkohol15 %
Vivino4,0
Duft

Blødgjort af 6% Merlot, åbnes denne dejlige vin med en vifte af røgfyldte cigaræsker, der bliver til et ligetil og højt udtryk for druesorten, med dens klassiske noter af cassis og cedertræ.

Smag

En luksuriøs fløjlsagtig tekstur er standout, dog understøttet af stor struktur og længde.

Eftersmag

Eftersmagen er lang

Beskrivelse

Britiske Jonathan Maltus blev kendt som én af de helt store rebeller i Bordeaux, og var allerede i midten af 1990’erne blandt de mest innovative producenter i området.
Gennem snart tyve år har Saint Emilion lagt terræn til Maltus’ forsøg – og dette med udtalt succes! - se vine HER
Denne kærlighedsaffære med det mest velrenommerede vinområde i Californien, er et skarpt match mellem alsidigt terroir og fransk inspireret tankegang.
Anmelderne er enige; Bordeaux-geniet Jonathan Maltus laver også verdensklasse Californisk vin. Med sin World’s End-serie har han taget det bedste fra Bordeaux med til Napa Valley.

Se alle hans Napa vine HER

www.maltus.com/

Hvad anmelderne siger
Blandt top 5% af alle vine i verden
Område og Producent

Bed enhver der ved lidt om vi, at rulle ud en liste over verdens mest berømte vinregioner, og sjældent vil de undlade at nævne Saint-Émilion eller Napa Valley. Team JCP Maltus er stolt af at lave seriøst fine vine på de to kontinenter med imponerende kontraststil. Terroirerne fra ejendommene Château Teyssier og World's End i Napa er blandt verdens mest prestigefyldte, men for at virkelig klare landets potentiale kræves der stor respekt, forståelse og en særlig bånd mellem menneske og natur. Det er denne kulturelle respekt for terroir og den 'franske touch', som Jonathan og hans team har så omhyggeligt bragt over til Napa Valley og som ses og smages i vinene.

Jonathan-Maltus