Økologiske små snaps fra Bornholm - FANTASTISK GAVEIDÈ

375,00 kr

 

"Øko snaps"

Snaps Bornholms gaveæske indeholder en miniflaske af alle 8 økologiske snapsevarianter samt en lækker folder med drinksopskrifter.

De bedste råvarer. Det bedste håndværk. Nyd følgende varianter:

Chili - Havtorn, dild, agurk - Figen - hindbær, Ingefær & Granatæble - vanilje - Blåbær, citron - Lakrids - Chili, honning

TypeSnaps
Indhold i CL5
DyrkningsmetodeØkologisk
LandDansk
Alkohol40 %
6 stk. På lager
Beskrivelse

Bag Snaps Bornholm står tre venner – Simon Lorentzo Jensen, John Oxlade og Jesper Kleine Rasmussen. “Vi har gennem flere år i privat regi lavet vores egen chilisnaps. I 2015 opstod tanken om at sætte snapsen i produktion, og jagten på en producerende samarbejdspartner gik ind. Det førte os til Bornholm og til De Bornholmske Spritfabrikker i Nexø. Mødet med Bornholm og indehaveren Niels Frost Jensen og hans hustru Erna gjorde det klart, at vi havde fundet den perfekte samarbejdspartner.

Niels deler nemlig vores store passion for snaps, og det tog os ikke lang tid at blive enige om at lege og eksperimentere med naturlige, økologiske ingredienser for at nå frem til en bornholmsk akvavit af fineste kvalitet. En snaps brygget på stolte traditioner tilsat et moderne strejf, der pirrer nysgerrigheden og provokerer sanserne. I dag er der otte smagsvarianter i vores sortiment lavet på de bedste råvarer og med økologi i højsædet.

Se Snaps Bornholms hjemmeside HER

Område og Producent

Folkene bag Snaps Bornholm: Bag Snaps Bornholm står i dag 2 venner – Simon Lorentzo Jensen og Jesper Kleine Rasmussen. De har gennem flere år i privat regi lavet deres egen chilisnaps, som har været vældig populær i vennekredsen.

I 2015 opstod tanken om at sætte snapsen i produktion, og jagten på en producerende samarbejdspartner gik ind. Det førte dem til Bornholm og til De Bornholmske Spritfabrikker i Nexø. Mødet med Bornholm og indehaveren Niels Frost Jensen og hans hustru Erna gjorde det klart, at de havde fundet den perfekte samarbejdspartner. Niels deler nemlig deres store passion for snaps, og det tog  ikke lang tid at blive enige om at lege og eksperimentere med naturlige, økologiske ingredienser for at nå frem til en bornholmsk snaps af fineste kvalitet. En snaps brygget på stolte traditioner tilsat et moderne strejf, der pirrer nysgerrigheden og provokerer sanserne.

I dag er der otte smagsvarianter i sortimentet, lavet på de bedste råvarer og med økologi i højsædet. Deres snaps smager fantastisk til frokostbordet, men tanken har fra starten været at udvikle smagsvarianter, der kan bruges i mange andre sammenhænge – kun fantasien sætter grænser. Prøv f.eks. variant No. 3 med figen, næste gang du serverer ost eller tapas. Dine gæster vil helt sikkert blive overrasket over, hvor godt snaps kan smage. Man har gjort meget ud af alle detaljer omkring deres snaps, både hvad angår indhold og udseende – intet er overladt til tilfældighederne. Derfor bliver alle deres snaps, som det eneste danske snapsebrand, leveret i en eksklusiv gavevenlig metalemballage.

download