DANMARKS BILLIGSTE - 1 fl. Møllerup gin m/ bl.a hamp og 3 fl. tonic m/ bl.a hampolie

400,00 kr

 

"Out in the hamp"

KUN DENNE SOMMER. 1 fl. Møllerup gin + 3 Møllerup tonic

Møllerup gods, har man i samarbejde med Nybord Destilleri valgt at bruge Møllerups egen økologiske hamp som en af ingredienserne. Enebær er selvfølgelig også en del af denne storslåede gin. 

 

 

TypeGin, Tonic
LandDansk
Alkohol40 %
59 stk. På lager
Beskrivelse

Møllerup gods blev kendt for en serie af portrætudsendelser i tv, hvor vi fulgte familien i hverdagen. Man fulgte bestræbelserne på at drive dette store gods og hvordan man satsede på at dyrke hamp. Hamp til tekstiler, foder og mange andre ting. En af de andre ting er deres økologiske tonic, som er tilsat essens fra hamp frø, men også deres økologiske gin, som er destilleret med hamp, sammen med selvfølgelig enebær og andre "botanicals".

I samarbejde med Nyborg Distillery har Møllerup Gods udviklet en Hamp Gin. Den er lavet med hampen fra Møllerup samt citrus og et spændende mix af kryderier som ingefær, enebær og koriander. 

OBS: Møllerup Gods har valgt at stoppe med produktionen af gin og tonic. Vi har stadig deres gin, men ikke deres tonic og ved køb af tilbuddet er det en anden tonic der medfølger. En tonic der selvfølgelig passer til deres gin.

 Se godsets hjemmeside HER

Område og Producent

Møllerup Gods er et levende sted, hvor man værner om naturen og kulturhistorien i respekt for generationer, der svandt, og generationer, der kommer. Familien er en meget lille del af en meget lang historie. Når man lægger nyt tag på huset og planter egetræer i skoven, så er det en investering for deres børns børnebørn. På samme måde høster de i dag frugterne af de frø, som fortidige generationer har sået. Det er et ansvar, man forvalter med stor taknemmelighed og stolthed.

Møllerup Gods er idag et familieforetagende - Anne Sophie og Stig Gamborg med fire børn, Alexander, Christoffer, Amalie og Valdemar. Marsk Stig Andersen Hvide er den tidligst kendte ejer af Møllerup. Han var den mest indflydelsesrige mand i Danmark efter kongen. I 1286 blev han dømt fredløs for mordet på Kong Erik Klipping. Møllerup gik i arv eller blev handlet blandt slægtninge til Marsk Stig i de efterfølgende 500 år. Knud Gyllenstjerne opførte den nuværende hovedbygning i bindingsværk i begyndelsen af 1700-tallet, da den gamle borg ikke var ”fin” nok til hans vordende hustru, Elizabeth Rosenkrantz fra Rosenholm.

Skibsreder Poul Carl købte Møllerup i 1920, og siden er godset gået i arv inden for denne slægt. Barnebarnet Flemming Lüttichau overtog i 1967 og ejede det frem til 2002, hvor hans datter og svigersøn Anne Sophie og Stig Gamborg overtog Møllerup Gods.

godsejerne_460_large