4,0 vivino

Taylor’s Historical Limited Edition Reserve Tawny Port "The Mallet" - 1 liter i smuk træramme med skrift.

395,00 kr

 

"The history"

Taylor’s har valgt at fejre og hylde sin pionerånd og store passion for portvin ved at producere denne Historical Limited Edition, som er en Reserve Tawny Port, der er produceret af et blend af rødvinsdruer, dyrket i Dourodalen i Portugal. Flasken er en kopi af hvordan flaskerne så ud i gamle dage.

TypePortvin
Indhold i CL100
LandPortugisisk
OmrådeDouro
FyldeBlød og Rund, Frugtig, Fyldig, Let Sødlig
God TilBløde Oste, Chokolade/konfekt, Dessert, Lagrede Oste, Skimmel Ost, Stærke Oste
Alkohol19,5 %
Vivino4,0
10 stk. På lager
tabs-icon2 Smag

Samg og dufte af blomme-, figen-, sultana-, rosin- og marcipannoter sammen med læder, kaffe, butterscotch, cigarkasse, saltet karamel og træagtige krydderier.

Beskrivelse

Portvinen er tappet på en unik historisk flaske, som stammer fra det 18. århundrede (ca. 1720-1750). Et blend sammensat fra specielt udvalgte portvine fra
Taylor’s lager af egetræslagret Tawny.

Det er svært at forestille sig et bedre midtpunkt for ethvert spisebord end Historical Collection Reserve Tawny Port III fra Taylor's.

Taylors Historical Collection er en række limited editions, der hylder den skiftende form af portvinsflasker siden begyndelsen af ​​1700 -tallet. Den første udgivelse var en charmerende type flaske, der kærligt hed "The Onion", den anden var en fladere flagon kaldet "The Chestnut", og den seneste er "The Mallet". Denne slående form var blevet veletableret i Storbritannien i 1730'erne og viser udviklingen fra den kugleformede flaske (der ikke tillod kælderaldring) mod den mere moderne cylindriske stil, vi kender i dag.

Denne smukke flaske rummer en enestående Tawny Port, der er klar til at drikke og ikke kræver dekantering andet end direkte i dit glas.

Vi anbefaler at servere vinen ved omkring 12-16 ° C med et ostebord inklusive blå ost eller til dadler, mørke chokoladebaserede desserter; bærkompot; frangipane; ristede nødder; eller til julekage, budding og andre dejlige kager med nødder

Vingårdens hjemmeside Her og en lille video HER

Område og Producent

Firmaet Taylor's - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. Taylor's er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt. Taylor's hovedsæde er beliggende i Vila Nova de Gaia. Her afskibes portvinene, som eksporteres til mindst 54 lande verden over - derudover sælges portvinene selvfølgelig også i Portugal. Druerne til portvinene fra Taylor's dyrkes i Dourodalen på Taylor's egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco. Portvinene fra Taylor's var, er og vil fortsat være nogle af de største portvine!

358adcd3-a054-4bb7-9c60-f168e02a938b_700x700