4,7 vivino

Taylor´s 1970 Very Old Single Harvest - I ORIGINAL TRÆKASSE

2.500,00 kr

 

"Single again"

Taylor har en af ​​de mest omfattende reserver af meget gammel single cask Port. Det drejer sig om Portvin fra et enkelt år, som ældes til fuld modenhed i egetræsfade og viser høståret på etiketten.

Taylor har besluttet at lave en begrænset udgave hvert år af en Single Harvest Port lavet 50 år tidligere.

Den femte i serien er 1970 Single Harvest.

TypeHedvine, Portvin
Indhold i CL75
LandPortugisisk
OmrådeDao
FyldeBlød og Rund, Fadpræget, Fyldig, Kraftig
God TilBløde Oste, Chokolade/konfekt, Dessert, Grillede retter, Lagrede Oste, Skimmel Ost, Stærke Oste
År1970
Alkohol20 %
Vivino4,7
2 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

flot kastanjebrun farve, delikat og kompleks duft af valnødder, marcipan, sort peber og krydderier

tabs-icon2 Smag

koncentreret og fyldig, men samtidig silkeblød smag med et strejf af rosiner og karamel. Vinen har samtidig et godt syreindhold, som, vinens alder taget i betragtning, giver den en tiltalende friskhed

tabs-icon3 Eftersmag

lang og vedvarende eftersmag.

Beskrivelse

Af alle portvinsproducenter råder Taylor’s over en af de største reserver af meget gammel egetræslagret portvin. Deriblandt er en samling af sjældne Single Harvest Ports, som er portvine fra et enkelt år, der lagres til fuldstændig modenhed på egetræsfade og bliver tappet på flasker med høståret printet på etiketten.

Taylor’s har bestemt sig for hvert år at tappe og frigive en begrænset mængde Single Harvest Port, der er høstet 50 år tidligere. Den femte portvin i serien er denne 1970 Single Harvest Port.

Denne unikke og helt exceptionelle portvin har en flot kastanjebrun farve, delikat og kompleks duft af valnødder, marcipan, sort peber og krydderier samt koncentreret og fyldig, men samtidig silkeblød smag med et strejf af rosiner og karamel. Vinen har samtidig et godt syreindhold, som, vinens alder taget i betragtning, giver den en tiltalende friskhed efterfulgt af en lang og vedvarende eftersmag.

Taylors administrerende direktør, Adrian Bridge, kommenterede: "En 50 års fødselsdag eller jubilæum er en milepæl. Taylor's Single Harvest Ports tilbyder en enestående mulighed for at fejre en sådan med en ekstraordinær 50 år gammel vin i perfekt stand."

Taylor's Single Harvest Port er præsenteret i den klassiske frostede flaske forbundet med Taylors berømte udvalg af Aged Tawny Ports og vil blive præsenteret i en trækasse af høj kvalitet.

Se en fantastisk video fra Taylor HER

Se Taylor´s hjemmeside HER

Hvad anmelderne siger

VIVINO:

 

En top bedømt årgang af denne vin (1964 Årgang)

 

Seneste tilgængelige årgang (1970 Årgang)

Område og Producent

Firmaet Taylor’s – eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder – er over 300 år gammelt. Taylor’s er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt. Taylor’s hovedsæde er beliggende i Vila Nova de Gaia. Her afskibes portvinene, som eksporteres til mindst 54 lande verden over – derudover sælges portvinene selvfølgelig også i Portugal. Druerne til portvinene fra Taylor’s dyrkes i Dourodalen på Taylor’s egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco. Portvinene fra Taylor’s var, er og vil fortsat være nogle af de største portvine!