Taylor's "Kingsman Edition" - Very old and rare tawny port.

40.000,00 kr

 

"The KIngsman"

Fra de dybe hemmelige kældre hos verdens bedste portvinshus Taylor's har "The Winemaker" fundet nogle ekstremt gamle årgange af tawny portvin. Anledningen til at finde disse dråber er en film "The Kingsman".

TypeHedvine, Portvin
Indhold i CL50
LandPortugisisk
FyldeBlød og Rund, Fadpræget, Fyldig, Let Sødlig
Alkohol20 %
1 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Vinen er forførende og intens og viser flere dimensioner af overdådig aroma. Det åbner med en rig konfekt af melasse og butterscotch med noter af mandel og tørret figen, efterfulgt af en kompleks krydret redolens af vanilje, sort peber, muskatnød og kanel. Diskrete dufte af cedertræ og balsam dukker flygtigt op i baggrunden.

tabs-icon2 Smag

Det første indtryk på ganen er af en glat, fløjlsagtig struktur og imponerende volumen og tæthed. I midten af ​​ganen fremstår en sprød, levende syre. Flydende gennem ganen er en understrøm med rig, intens, koncentreret smørbrødsmag. Finishen efterlader et dvælende indtryk af kompleks, blød aroma.

Beskrivelse

Taylors Very Old Tawny Port - Kingsman Edition er en meget sjælden Tawny Port modnet i næsten ni årtier i håndlavede krydret egetræsfade dybt nede i kældrene under Taylor's

For at skabe denne eksklusive udgave besluttede Taylor at frigive nogle sjældne og værdifulde vine fra sine omfattende reserver af meget gammel fad-modnet port, der lå i kældrene i Porto. Disse reserver inkluderer en lille skat af uvurderlige, historisk vigtige vine, der hver repræsenterer et meget lille volumen. Et par sjældne ædelstene fra denne samling, der kun bliver brugt under ekstraordinære omstændigheder, blev nøje udvalgt af Taylors vineksperter til at producere Kingsman Edition Port.

De enkelte vine blev derefter omhyggeligt blendet ved hjælp af Taylors arv af erfaring inden for blandingskunsten og lå så sammen i flere måneder i fad, indtil blandingen blev bedømt til at have nået sit højdepunkt af balance og harmoni.

Præsenteret i en skræddersyet krystalkaraffel med gulddetaljer og en luksuriøs præsentationsæske, blev Taylor's Kingsman Edition Port skabt ikke kun til Kingsman filmens fans, men også for kendere og samlere af fine og sjældne vine rundt om i verden. Der er produceret et meget begrænset antal på 700 flasker.

Ideen til en sjælden, portvin Kingsman-udgave blev født mellem Taylor's Port og instruktør Matthew Vaughn; anerkendelse af de delte værdier mellem Taylor og Kingsman: en følelse af arv og tradition, en besættelse af detaljer og ekstraordinær produktkvalitet. Også de meget britiske træk af humor, elegance og stil er en af grundende.  I den æra, der bliver portrætteret i King's Man filmene, indtog portvin et særligt sted i den britiske selvopfattelse. På tidspunktet for den store krig var Portvin blevet fast etableret i det britiske samfund som en af ​​de fineste af alle vine, omgivet af ritual og en vis ærbødighed. Det var ikke kun i Storbritannien, at Port blev værdsat højt. For eksempel var det favoritvinen fra kejser Nicholas II fra Rusland. 

Som en hærofficer og medlem af aristokratiet er hertugen af ​​Oxford, spillet i The King's Man af Ralph Fiennes, meget fortrolig med Port. Under den store krig blev store mængder port sendt til de britiske og franske hære, der var placeret ved fronten. Under konflikten blev tusindvis af kasser med Taylor's Port leveret til de britiske hærkantiner. Den britiske regering fandt portvin så vigtig for soldaternes moral, at den undertiden truede med at kommandere forsendelser og omdirigere dem til hæren for at undgå mangel.

 
 Se forskellige video med Kingsman Port Se vinen - se trailer HER - hvordan man blander Kingsman HER - Historien bag vinen HER
Område og Producent

Firmaet Taylor's - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. Taylor's er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt. Taylor's hovedsæde er beliggende i Vila Nova de Gaia. Her afskibes portvinene, som eksporteres til mindst 54 lande verden over - derudover sælges portvinene selvfølgelig også i Portugal. Druerne til portvinene fra Taylor's dyrkes i Dourodalen på Taylor's egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco. Portvinene fra Taylor's var, er og vil fortsat være nogle af de største portvine!

2470_1521809581