Queen likør - Solbær - Økologi - Danmark

79,00 kr

 

"Old modern in the sun"

Titte Skotlander fra Åbybro laver 4 dejlige økologiske likører. Det er ikke alle der kan huske hvordan likør smagte i 50'erne og 60'erne, men vi kan fortælle, at de smagte af mere. De smagte af det de nu var lavet på. Den rene frugtsmag kom frem og det er netop det Titte vil have frem i de likør hun laver i nutiden. Den eneste forskel. Nu er likørerne også økologiske.

TypeLikør
Indhold i CL20
DyrkningsmetodeØkologisk
LandDansk
Alkohol16 %
12 stk. På lager
Beskrivelse

Lækker økologisk likør håndlavet i Danmark på solmodne solbær. Tilsmagt med rørsukker og alkohol af høj kvalitet. Nyd den til kaffen eller desserten, oven på is, i kager eller brug den til at forfine dine cocktails. Her kommer et par tips, der også står på flaskens etikette:

Kir: 2 cl Queen’s Solbær hældes i et champagneglas. Toppes med 10 cl iskold hvidvin.

Kir Royal: Opgrader med mousserende vin i stedet for hvidvin.

Tip: Lav en let cocktail ved at blande 2 cl Queen’s Solbær med 6 cl tonic eller danskvand. Husk masser af isterninger.

Se queens hjemmeside HER

Område og Producent

Titte & Anders Skotlander er unge kometer på den danske spiritus scene. Begge har før springet stor erfaring fra mediebranchen og Titte har været producer på VILD MED DANS. Anders har været speaker og det kan man sagtens forstå når man høre hans klare røst.

En mand med en guldstemme. Nu har de så taget springet fra København til noget så jysk som Åbybro. Herfra ville Anders forsøge at lave et dansk romeventyr og det lykkedes stort set i første hug med hans ROM V, som lå 2 år og adskillige 100 sømil i bugen på den danske skonnert Mira. Her lå rommen på sherryfad og blev godt og grundigt søstærk. En stærk rom på 61,6 % og som efter release straks fik guldmedalje ved verdens største rommesse i Miami. I dag har Anders udvidet med et stort sortiment af forskellige rom, som er lavet på melasse eller sukkerrørsjuice fra Caribien, men destilleret og lagret i Danmark. Her hos Wineboutique har vi stort set alt fra Titte og Anders.

Titte er nu begyndt at lave likører som de smagte på vores bedsteforældres tid eller rettere: som de smagte i 50'erne og 60'erne. Efter at have dem på permanent smagning i butikken er de blevet en stor succes. De smager fantastisk alene, men kan også bruges som drinksmixer, til desserter, i gin & tonic eller som en meget fin værtsgave.