Smoking Loon, Old wine Zinfandel, Californien - BEDSTE ZINFANDEL TIL PRISEN

139,50 kr
  • Køb 6 for 594 og spar 30%

 


'The in grape'


Smoking Loon er skabt af 3 og 4 generation af Sebastiani familien og navnet Smoking Loon kommer fra Don Sebastianis glæde for at ryge store cigarer. Smoking Loon laver vine med krop og druer finder man fra nøje udvalgte vinmarker i hele Californien. Vi har her fundet en californisk vin til rimelig pris, hvilket kan være svært…

Læs mere
cl75
TypeRødvin
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandNordamerikansk
FyldeFyldig, Halv Tør
God TilBløde Oste, Grillede retter, Pasta, pizza og risotto, Rødt Kød
druerZinfandel
År2014
Alkohol13,5 %
Vivino3,7
Beskrivelse

Detaljer

I Californiens Central Coast-område på strækningen mellem Los Angeles og San Francisco har man længe rivaliseret det dyrere og mere kendte Napa Valley mod nord.
Redskaberne har været et utrolig varieret klima, der både leverer kølige zoner til Pinot og Chardonnay, men også varme til forskellige Rhône druer og den allestedsnærværende Cabernet, samt ikke mindst en vinøs guldgrube i form af marker med gamle Zinfandelstokke, der ofte gror som fritstående buske.
Disse bærer druer i suveræn kvalitet, der med så lidt manipulation som muligt finder vej til bl.a. Smoking Loons nydelsesfulde version, hvor druerne kommer fra de to områder Paso Robles og Lodi.

 smokingloon.com/

Hvad anmelderne siger

Detaljer

Vinavisen giver 5 stjerner og det samme gør Winelab

Blandt top 5% af alle vine i regionen
I glasset

Detaljer

Smoking Loon er smagen af Californien på flaske, hvor nærheden til havet og det varme, men omskiftelige vejrlig virkelig gør sig gældende. Nydelig duft af boysenbær, solbær og vanilje. Smagen er ekstrem frugtdreven; granatæble, solbær, friske tranebær og muskatnød nærmest vælter op af glasset. Stilen er meget dyb og afrundet med en del sødme fra fuldmodne druer. Læs meget mere på vinfirmaets hjemmeside. Her kan du gå helt ned i essensen i årgangen og hvor præcis druerne kommer fra, samt vinificationen af denne dejlige Zinfandel….