SIEGFRIED DRY GIN - Rheinland - Tyskland

295,00 kr

 

"Unter dem Linden"

Med adskillige guld priser over hele verden er Siegfrieds dry gin en af de bedste gins i verden. Nyd den med den bedste tonic og uden tilbehør.

TypeGin
Indhold i CL50
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandTysk
Alkohol41 %
3 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Blide citrusnoter af bitter appelsin ledsages af antydninger af timian, kardemomme og enebær og udvikler således en harmonisk kompleksitet.

tabs-icon2 Smag

Lavendelens friskhed møder krydderiske jordnoter fra ingefær, angelica rod og er afsluttet med en subtil, varm karakter af lindblomster, der gør SIEGFRIED til SIEGFRIED.

Beskrivelse

Drevet af det rene ønske om ærlige og håndværksprodukter har Siegfried udviklet denne premium gin. SIEGFRIED er traditionelt destilleret i små enheder fra kun de fineste ingredienser uden industrielle værktøjer, kunstige smag eller tilsætningsstoffer med ro, tålmodighed og opmærksomhed på detaljer. En af de essentielle botanicals i denne gin er blomsten fra Lindetræet.

Se deres hjemmeside HER - Se en video om Siegfried ginnen HER

 
Område og Producent

Siegfried Rheinland Dry Gin er en regionalt produceret klassisk tør gin fra Tysklands smukke “Rheinromantik” -region. Dens subtile, dog komplekse smag opnås fra en vægtet sammensætning af 18 fine botanicals, som understreger sin ligetil karakter.

Lindetræet spiller en stor rolle for begge, Siegfried Rheinland Dry Gin og den gamle tyske Nibelung Saga. Mens Siegfried, den berømte drage-dræber helt, forsøgte at blive udødelig ved at bade i den onde drages blod, faldt en lind på hans ryg og ændrede hans liv. For Siegfried Gin er linden den ingrediens, der gør denne gin til noget helt anderledes fra andre gode gin.

Blomsten fra lindetræet er Siegfried`s hoved botanical udover selvfølgelig enebær og understreger derved det symbiotiske forhold mellem virksomhedens brand og ginets destillation.

lindeblomster_1