THE ILLUSIONIST DRY GIN - TYSKLAND

395,00 kr

 

"The magic one"

Illusionisten Dry Gin skubber grænser med hensyn til smag og udseende. En hemmelig blomst fra Fjernøsten tilføjes under destillationsprocessen, hvilket giver ginet sin blå farve. Tilføj tonic og se magien ske.

TypeGin
Indhold i CL70
LandTysk
Alkohol45 %
1 stk. På lager
tabs-icon2 Smag

antydning af lakrids, jordagtig krydret mace, frugtagtig citrusskum - og en magisk blomst fra Fjernøsten.

Beskrivelse

Illusionist Distillery blev grundlagt i 2015 af Max tandlæge og Tim økonomen i München, Tyskland. Deres mission var at skabe en gin, der skubber grænser med hensyn til smag og udseende.

I alt 16 botanikere giver denne gin blomsternoter af lavendel og rosmarin og en frugtagtig finish, der minder om citroner og appelsiner.

Ginen er ufiltreret for at bevare hele aromas rækkevidde. Som et resultat er Illusionist Dry gin velafbalanceret og multidimensionel med en dvælende aroma.

Se deres hjemmeside HER 

Område og Producent

Født i München Glockenbach er denne magiske gin.

Det hele startede i 2015 med Tim, Max og en magisk idé: en dybblå gin, der smager nyt - og har en speciel twist i vente. Blandet med tonic ændrer den sig fra en blå farve til en blød lyserosa: illusionisten Dry Gin blev født! Oprindeligt kun at finde i udvalgte barer, er illusionisten blevet et insider tip blandt restauratører og kendere - og sikrer magiske gin-oplevelser hver dag.

Bag kulisserne har Illusionist-teamet fingrene i hver flaske. De arbejdede med opskriften i over et år - og med håndlavede laboratorieglaskøler. I dag gør man alting selv. Ingen tredie part er indover. I mellemtiden er kobberpot-still systemet vokset markant, men opmærksomheden på detaljer forbliver: Alle stentøjsflasker med de fine jugendmærker fyldes stadig manuelt.

Hver dråbe illusionist gin kombinerer påvirkninger fra hele verden - "ufiltreret", dvs. uden kold filtrering, for maksimal aroma. Den magiske blanding af 16 fine botanicals udfolder blomsternoter. Jordbund, en antydning af lakrids, frugtagtig citrusskal ... båret af stærk 45% alkohol. Alle botanikvarer er naturligvis 100% organisk kvalitet - inklusive basen fremstillet af hvedestillat. Illusionisten som en rigtig "organisk gin" er en af ​​pionererne på markedet.