3,7 vivino

14 Hands Hot to Trot - White Blend - Washington State USA

115,00 kr
  • Køb 6 for 94.50 pr. fl. og spar 18%

 

'Super grapes'

Vinen fra staten Washington USA er kendte for deres ligefremme frugt, både i næse og mund. Hver vingård i verden har deres måde at definere deres karakteristika. Mit mål er at fange essensen af vores karakteristika i hver eneste flaske, siger vinmager Keith Kenison fra 14 Hands Winery.

 

TypeHvidvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandNordamerikansk
OmrådeWashington
FyldeFrisk, Frugtig, Tør
DruerChardonnay, Pinot Gris, Riesling, Sauvignon Blanc, Semillon
God TilFisk, Lyst Kød, Salat, Skaldyr
År2016
Alkohol13 %
Vivino3,7
24 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Det er en elegant hvidvin med en flot klar farve og frisk duft af hvide stenfrugter og citrus med noter af blomster.

tabs-icon2 Smag

Lækker smag af friske æbler, pærer og meloner med et strejf af citronskal, frisk syreindhold.

tabs-icon3 Eftersmag

lang og behagelig eftersmag.

Beskrivelse

På 14 Hands Winery lader man vinmageren Keith, tage en praktisk tilgang til vinifikationen. Lader frugten være den vigtigste spiller og lade den udtrykke sig selv. Det ultimative mål er, at du vil elske at drikke deres vine. Vi smager hele tiden igennem processen og vi laver også tit om på blandinger, så du får en vin som er blød og frugtig, men også lidt modig og kompleks i sin tilgang.

En hvidvin med et fænomenalt blend af verdens bedste druer, som i en symfoni spiller kantate på din tunge, i en frugtig og gennemført pragt slutning. Denne hvidvin er hovedsageligt produceret af Chardonnay (52%) og Riesling (44%) samt en smule af en række andre hvidvinsdruer. Alle druerne er dyrket i Columbia Valley i staten Washington. Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke for at bibeholde så megen frugt som muligt.

Vinen fra staten Washington USA er kendte for deres ligefremme frugt, både i næse og mund. Hver vingård i verden har deres måde at definere deres karakteristika. Mit mål er at fange essensen af vores karakteristika i hver eneste flaske, siger vinmager Keith Kenison fra 14 Hands Winery.

Se en lille video fra vingården HER

 Vingårdens hjemmeside

Hvad anmelderne siger

88 POINTS

 Wine Spectator, May 2017

top_ranked
Blandt top 5% af alle vine i regionen 
Område og Producent

14 Hands Vineyards ligger i Columbia Valley i staten Washington i USA. 14 Hands vinene er inspireret af de vilde heste, som engang vandrede frit omkring i det smukke bakkelandskab i det østlige Washington. Etiketterne er ligeledes inspireret af de vilde heste, som var ret små – populært sagde man, at de var knap 14 hænder høje (en hånd var bredden på en mands hånd = ca. 4 tommer = ca. 10 cm, så hestene målte ca. 140 cm ). Motivet på etiketterne er lavet af den prisvindende kunstner Cynthia Sampson, som har specialiseret sig i malerier med stærke farver.

Ånden fra ​​disse heste lever i det store landskab, der har opretholdt det bestemt for generationer. lerblandet sand og grusjord kræver en stærk og bestemt vinfremstilling, og vores vinmarker sprudler i Washingtons verdensklasse terroir. Med frugten fra disse hårdføre vinstokke, håndværkes der store, frugtdrevner øde og skarpe, saftige hvide, der hædrer legenderne i regionen.

Ved 14 HANDS tager deres winemaker, Keith Kenison, en praktisk tilgang til vinfremstilling - virkelig lade frugten udtrykke sig med så få manipulationer som muligt. At lave vin, som folk nyder at drikke er vingårdens ultimative mål. Man træffer ofte beslutninger i hele vinfremstillingsprocessen baseret udelukkende på smag. I sidste ende ønsker man, at vinerne skal være glatte og frugtdrevne, men dog modige og komplekse.