3,7 vivino

14 Hands Hot to Trot - White Blend - Washington State USA

110,00 kr
  • Køb 6 for 93.5 pr. fl. og spar 15%

 

'Super grapes'

En hvidvin med et fænomenalt blend af verdens bedste druer, som i en symfoni spiller kantate på din tunge, i en frugtig og gennemført pragt slutning.

Vinen fra staten Washington USA er kendte for deres ligefremme frugt, både i næse og mund. Hver vingård i verden har deres måde at definere deres karakteristika. Mit mål er at fange essensen af vores karakteristika i hver eneste flaske, siger vinmager Keith Kenison fra 14 Hands Winery.

TypeHvidvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandNordamerikansk
OmrådeWashington
FyldeFrisk, Frugtig, Tør
DruerChardonnay, Pinot Gris, Riesling, Sauvignon Blanc, Semillon
God TilFisk, Lyst Kød, Salat, Skaldyr
År2015
Alkohol13 %
Vivino3,7
Beskrivelse

På 14 Hands Winery lader man vinmageren Keith, tage en praktisk tilgang til vinifikationen. Lader frugten være den vigtigste spiller og lade den udtrykke sig selv. Det ultimative mål er, at du vil elske at drikke deres vine. Vi smager hele tiden igennem processen og vi laver også tit om på blandinger, så du får en vin som er blød og frugtig, men også lidt modig og kompleks i sin tilgang.

 Vingårdens hjemmeside

Hvad anmelderne siger

88 POINTS

 Wine Spectator, May 2017

I glasset
Dette hvide blend er hovedsageligt produceret af Chardonnay (52%) og Riesling (44%) samt en smule af en række andre hvidvinsdruer. Alle druerne er dyrket i Columbia Valley i staten Washington. Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke for at bibeholde så megen frugt som muligt. Det er en elegant hvidvin med en flot klar farve og frisk duft af hvide stenfrugter og citrus med noter af blomster. Lækker smag af friske æbler, pærer og meloner med et strejf af citronskal, frisk syreindhold samt en lang og behagelig eftersmag. Denne harmoniske hvidvin er særdeles velegnet til salater, pølser, fisk, fjerkræ og svinekød. Det er en vin, der skal serveres afkølet, og som bør drikkes forholdsvis ung.
Område og Producent
14 Hands Vineyards ligger i Columbia Valley i staten Washington i USA. 14 Hands vinene er inspireret af de vilde heste, som engang vandrede frit omkring i det smukke bakkelandskab i det østlige Washington. Etiketterne er ligeledes inspireret af de vilde heste, som var ret små – populært sagde man, at de var knap 14 hænder høje (en hånd var bredden på en mands hånd = ca. 4 tommer = ca. 10 cm, så hestene målte ca. 140 cm ). Motivet på etiketterne er lavet af den prisvindende kunstner Cynthia Sampson, som har specialiseret sig i malerier med stærke farver.