3,8 vivino

14 Hands Winery - Hot to Trot, red blend - Columbia Valley, USA - BEDSTE VIN til smagninger

150,00 kr
  • Køb 6 for 125.00 pr. fl. og spar 17%

 

'Rent trav'

 

TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandNordamerikansk
OmrådeWashington
FyldeTør
DruerCabernet Sauvignon, Merlot, Petit Sirah, Petit Verdot, Syrah/Shiraz
God TilBløde Oste, Grillede retter, Vildt
År2020
Alkohol13,5 %
Vivino3,8
61 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Det er en elegant vin med en flot rød farve og delikat duft af modne kirsebær og te.

tabs-icon2 Smag

Blød og rund frugtsmag af sorte kirsebær og blommer med et strejf af krydderier, bløde tanniner

tabs-icon3 Eftersmag

behagelig eftersmag

Beskrivelse

På 14 Hands Winery lader man vinmageren Keith, tage en praktisk tilgang til vinifikationen. Lader frugten være den vigtigste spiller og lade den udtrykke sig selv. Det ultimative mål er, at du vil elske at drikke deres vine. Man smager hele tiden igennem processen og de laver også tit om på blandinger, så du får en vin som er blød og frugtig, men også lidt modig og kompleks i sin tilgang.

Her får du vingårdens berømte rødvinsblend. Hele 9 forskellige druesorter bruges der i varierende mængde. En fyldig sag, som her vundet flere afstemninger ved vores mange vinsmagninger i Wineboutique. 57% Merlot, 25% Syrah, 13.5% Cabernet Sauvignon & 5% andre udvalgte druesorter alt afhængigt af årgangen.

Se en lille video fra vingården HER

 Vingårdens hjemmeside

Hvad anmelderne siger

Denne vin i årgang 2013 har fået:
• Grosses Gold ved Mundus Vini

price_qpr
God kvalitet for pengene. Lignende vine koster normalt 42% mere.
top_rankedBlandt top 10% af alle vine i verden
Område og Producent

14 Hands Vineyards ligger i Columbia Valley i staten Washington i USA. 14 Hands vinene er inspireret af de vilde heste, som engang vandrede frit omkring i det smukke bakkelandskab i det østlige Washington. Etiketterne er ligeledes inspireret af de vilde heste, som var ret små – populært sagde man, at de var knap 14 hænder høje (en hånd var bredden på en mands hånd = ca. 4 tommer = ca. 10 cm, så hestene målte ca. 140 cm ). Motivet på etiketterne er lavet af den prisvindende kunstner Cynthia Sampson, som har specialiseret sig i malerier med stærke farver.

Ånden fra ​​disse heste lever i det store landskab, der har opretholdt det bestemt for generationer. lerblandet sand og grusjord kræver en stærk og bestemt vinfremstilling, og vores vinmarker sprudler i Washingtons verdensklasse terroir. Med frugten fra disse hårdføre vinstokke, håndværkes der store, frugtdrevne røde og skarpe, saftige hvide, der hædrer legenderne i regionen.

Ved 14 HANDS tager deres winemaker, Keith Kenison, en praktisk tilgang til vinfremstilling - virkelig lade frugten udtrykke sig med så få manipulationer som muligt. At lave vin, som folk nyder at drikke er vingårdens ultimative mål. Man træffer ofte beslutninger i hele vinfremstillingsprocessen baseret udelukkende på smag. I sidste ende ønsker man, at vinerne skal være glatte og frugtdrevne, men dog modige og komplekse.