- Beskrivelse
Få gange i tilværelsen møder man bobler der giver én lyst til at åbne mousserende vin en søndag morgen!
I Veneto byder det bakkede landskab på perfekte betingelser for de lokale druesorter, som bruges til disse bobler.
En cremet og veldoseret mousse med en sødme der giver blidhed uden at kompromittere det friske i vinen.
Floralske noter, strejf af grønne æbler og pærer i fin symbiose med lynghonning og mere eksotiske frugter. En mild alkoholprocent understreger at bobler er velegnet til alle anledninger hverdagen måtte bringe.
God til hverdag og fest.
Anbefales af vores kunde smagepanel- Område og Producent
La Cantina Pizzolato ligger i regionen Veneto. De producerer Italiens bedst sælgende økologiske vine. La Cantina Pizzolatos vinmarker ligger på sletterne og bjergskråninger i det frodige landskab nord for Treviso, i DOC område. Vingården dækker et areal på 58 hektar og den samarbejder også med vin-producerende naboer, som bidrager med yderligere 48 hektar økologisk dyrkede druer.
Den nuværende ejer, Settimo Pizzolato, har mange års erfaring beriget af fem generationer, der gik forud for ham. Hans økologiske landbrug giver ham mulighed for at have et godt helbred og at berige den biologiske skat, som hans firma har. Han balancerer økosystemet i hans land med organisationen af sin vingård for at skabe en vin, der er et resultat af sunde naturlige druer fra sine vinmarker. Disse druer skaber en vin, der minder dig om tradition og velvære, når du smager den.
Pizzolato startede op som et yderst småt, nærmest hobbylignende, projekt i 1981, hvor man, udover vin, også dyrkede kiwier, ferskner, æbler og pærer. Fra den spæde start med 2,5 hektar vinstokke og 6.000 flasker spumante og processo om året til over 4.000.000 i 2018 har Pizzolato bevist sig selv som en af de førende producenter i Italien.
Allerede i 1991 blev huset økologisk certificeret og markerede sig dermed som first movers på den økologiske og ikke mindst bæredygtige bølge. I 2012 gik de skridtet videre og fik vegansk certificering ud fra det synspunkt, at så mange som muligt skal kunne nyde deres vine. Efter at have tryllet med kvalitetsbobler i 35 år i ganske små faciliteter blev 2016 året, hvor Pizzolato kunne indvie deres nye vineri, hvilket har sikret endnu højere kvalitet, en miljøvenlig produktion og en øget kapacitet. Omhu i marken, økologisk og bæredygtig dyrkning og talentfuldt vinmageri gør, at de altid leverer vine med friskhed og charme.