- Beskrivelse
År 2024 blev året hvor vi udgav vores første egen modnede kirsebærrom. Vi kalder rommen for "DEN RØDE GLENTE" inspireret af denne flotte fugl, som har sit habitat i skoven ved vores butik. Alle vores rom, som er udkommet op til jul får navnet "Den røde Glente".
Efter lagring og modning, hvor vores egen høstede kirsebær også har været på fadet, tappes rommen over på stålfade og hviler i en uge. - Derefter vandes den ned til 30 % og tilsættes muscovado sukker, som er en uhyre fin brun sukkerart. Muscovado har også den egenskab at den fremmer smagen af de dejlige kirsebær. - Den endelige smag er sød.
Før vi kommer kirsebærrommen på flaske lader vi den igen hvile i en uge. - Du er altid velkommen til at komme forbi og smage på vores forskellige rom.
Kirsebærrommen kan bruges til julens bagværk, desserter og til hyggelige julestunder
- Hvad anmelderne siger
- Der gives 99 point for dette enestående produkt
- Område og Producent