Bonpland Rum 23 års Uitvlugt - Guyana

2.800,00 kr

 

'For gentlemen'

Denne 23 års rom fra Guyana er fra det måske mest anerkendte og berømte destilleri Uitvlugt. Masterblenderen fra Bonpland har igen igen gjort sit hjemmearbejde og fundet et gammelt fad fra 1993. Dette fad er fragtet til Tyskland og herefter kommet på fine gamle tyske vinfade. Her er de lagret i 6 måneder. Rommen får her igennem lidt mere frugtig raffinement. Der er lavet 350 fl. til hele verden....

TypeRom
Indhold i CL50
LandGuyana
År1993
Alkohol45 %
1 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Stor stor næse med eksotiske og modne frugter.

tabs-icon2 Smag

Dette afspejles også i smagen, men her er også karamel, chokolade tobak og læder.

tabs-icon3 Eftersmag

Eftersmagen er lang og vedholdende og som mange andre rom fra de kendte destillerier udvikler rommen sig imens du nyder den.

Beskrivelse

Rommager Andreas Vallendar udvælger rom fra de bedste destillationsapperater i romverden. Tager de gamle rom med til Tyskland, hvor de slutter af med at lagre i vinfade, som som kommer fra eksklusive producenter som Bernhard Huber i Baden og Freidrich Becker i Pfalz.

Ingen sødning, ingen farvning og ikke kold filtreret. Verdensklasse.... rom

Se Bonpland hjemmeside HER

Område og Producent

Bonpland Rum – The Exclusive Single Cask Collection Denne serie af super eksklusive rom består af den uforfalskede individualitet fra de enkelte oprindelsessteder hvor rommen bliver produceret. Bonpland har rom fra de helt kendte destillerier som de nu lukkede Caroni på Trinidad, samt rom fra destillerierne Foursquare (Barbados), Worthy Park (Jamaica), Saint Lucia Destilleriet (St. Lucia), Enmore & Uitvflugt (Guyana), South Pacific (Fiji) og Mount Gay (Barbados). Bonpland og deres masterblender er meget grundige i deres udvælgelse af disse meget specielle fade fra Top-Romdestillerierne, som senere vil blive fragtet til de bedste vingårde i Tyskland, hvor man "raffinere" rommen yderligere. 6 måneder senere er rommen klar til at bilve tappet på en fornem flaske, hvor hver flaske bliver underskrevet og nummeret.