Rosé

Aldrig har rosévin været så populært. Siden sommeren 2018, hvor salget af rosévine eksploderede, kan vi se at rosévine nu efterspørges hele året og tit er en fast bestanddel i vinkøleskabet, kælderen eller til festen og hyggeweekenden.

Rosévin er typisk hvidvin, hvor de røde druer får lov at ligge sammen med den hvide most i et antal dage og af og til bare timer. Vingården bestemmer selv dens udtryk og vinmageren her kan måske bedst lide rosévine, som minder om rødvine, mens en anden elsker de helt lyse, som man ser i Provence.

Læs mere...
Tilbud
"Den Feminine Smagekasse" M/ 6 vine, smagehæfte og overraskelse GRATIS LEVERING-20

Tilbuds Pris: 475,00 kr

Før Pris: 720,00 kr

3,4 vivino
BERBERANA GRAN TRADICIÓN CAVA ROSÉ BRUT-20
3,7 vivino
Poco Loco Rusden Wines Barossa Valley-20
5,0 vivino
ROSÉ DES RICEYS 1999 CHAMPAGNE-20
850,00 kr
DALVA ROSÉ PORTVIN-20
119,95 kr
4,1 vivino
ROSÈ DES RICEYS 2012 CHAMPAGNE-20
350,00 kr
DALVA ROSÉ PORTVIN M/ 3 fl. Tonic-20
139,50 kr
Carl Jung rosé alkoholfri-20
75,00 kr
3,0 vivino
Terre Forti rosé Sangiovese IGT Emilia-Romagna-20
Gavekort til Wineboutique-20
0,00 kr
4,1 vivino
La Rosé de Manincor Trentino/Alto Adige-20

Næsten alle gårde producere en rosévin. Nogle gange som nicheprodukt, andre gange som seriøse produkter, som er en væsentlig del af indtjeningen.

Vi har rosévine fra rigtig mange lande. Fra 40 kr. og opefter, så der er for enhver pengepung.

Rosévine skal for det meste drikkes unge. Få har bedst af nogle år på bagen. Rosévinen kan drikkes alene og altid godt afkølet, men er faktisk også rigtig god til mad. Derfor skal du spørge din vinhandler, når du søger rosévine til mad, for her er det en anden type, end den man drikker på terrassen. På terrassen kan der stå en grill og vil du gerne have rosévin til dine grillretter, ja så har vi også det.

Server din rosévin ved 6-8 grader og hold den gerne afkølet i en isspand.

Skal du/I bruge vine til fest, er vi eksperter i at finde vinene til din/jeres fest. Oplys bare menuen og vi vil med glæde anbefale de vine vi mener er bedst. Du/I kan, hvis du/I har lyst, få en smagekasse og så i ro og mag smage på de anbefalede vine hjemme i stuen.

Wineboutique ligger vægt på godt købmandskab. Derved kan vi give dig, de absolut bedste priser på vores rosévine. Wineboutique er en familiedrevet vinforhandler, hvor vi prioriterer, personlig service og kendskab til vores kunders smags præferencer.

Vi handler direkte med de forskellige vingårde eller i samarbejde med andre vinhandlere, så historien bag vinen og gården kommer med vinen hjem til vores dejlige butik i Hadsten og videre ud til jer der gerne shopper på nettet.

Shopper du/I her på siden, garantere vi dig/jer sikker og hurtig ekspedition. Vi har samarbejde med PostNord, da vi ved, at deres bude, har stort lokalt kendskab. Ud af 1000 pakker, er det kun 4-5 der aldrig når frem eller er beskadiget og skulle disse ting ske, erstatter vi selvfølgelig altid.

På lager i Brøndby og ved butikken i Hadsten har vi altid 100.000 flasker vin & spiritus.

Vi afholder rigtig mange arrangementer, hvor vi har fokus på mad og vin. Både i Wineboutique og ude i virksomheder, foreninger og hos private afholder vi arrangementer. Få gerne meget mere, at vide om det under https://wineboutique.dk/smagninger-foredrag