Sælges kun i butikken

BARRISTER DRY GIN - Gaveæske med gin + org. ginglas

350,00 kr

 

"Gin gift No 1"

Fra de østeuropæiske stepper kommer denne DRY GIN, som er pakket pænt ind i gaveæske med et smukt originalt Barrister glas. En suveræn gaveidé

KunibutikJa
TypeGin
Indhold i CL70
LandØsteuropa
Alkohol40 %
6 stk. På lager
Beskrivelse

Gaveæske inkl. gin og GT-glas.

Når vi tænker på østeuropa og drikkevarer, er det altid vodka, vi kommer til at tænke på. Men ginbølgen er alligevel skyllet ind over dette område også, hvilket har resulteret i denne vellavede gin.

Ved at kombinere en original britisk opskrift og russisk destilleringskundskab, er dette en gin, der respekterer traditionen for en klassisk London Dry Gin, på en næsten ortodoks måde - dog med nogle ekstra detaljer af varme krydderier.

Ginnen er født i hjertet af et hus, der i århundreder har destilleret de bedste vodkaer, og Barrister Gin har på den måde arvet en af ​​de bedste neutrale alkoholer til sin base. Denne alkohol bliver destilleret med højkvalitetsbotanicals såsom kvan, citronskal, korianderfrø, karvefrø, anis, enebær og kanel.

Barrister Dry Gin – en enestående kombination af russisk og engelsk tradition.

Barrister hjemmeside HER

Område og Producent

Ordet "barrister" afledes af det engelske ord "bar", det er den barriere der adskiller dommeren fra sagsøgte. Dette er den højeste rang af advokat i Storbritannien. Siden XV århundrede kunne fangerne instruere "en uddannet og veltalende ven" for at beskytte deres interesser. Barristerne havde adgang til "retsvæsenet", således at de kunne blive hørt af retten i deres kunders interesse.

Barristerens tale i retten er præcis og skarp som et blad.

De bruger til at sige i England om gin, at det er "så koldt som stål" - på grund af den stærke kolde eftersmag.

pic-left Så koldt som stål pic-right

Da navnet på det nye mærke blev drøftet på Baker Street i London, faldt valget på "Barrister", fordi det bedst afspejler betydningen af ​​den autentiske gin AS COLD AS STEEL.