BONPLAND RUM DOMINICAN REPUBLIC 16 YEARS

1.100,00 kr

 

'Very random one'

Kort sagt, rom på tysk. Dominikanske Rep. er her repræsenteret ved en superb rom fra år 2000. Lagret 6 mdr. på tyske vinfade og kommet på flaske i 2016.

TypeRom
Indhold i CL50
LandDen Dominikanske Republik
År2000
Alkohol45 %
1 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Helt fantastisk aroma, som er typisk for rom fra den Dominikanske Republik.

tabs-icon2 Smag

Smagen er vedholdende med noter af citrus gl. læder og tobak.

Beskrivelse

Rommager Andreas Vallendar udvælger rom fra de bedste destillationsapperater i romverden. Tager de gamle rom med til Tyskland, hvor de slutter af med at lagre i vinfade, som som kommer fra eksklusive producenter som Bernhard Huber i Baden og Freidrich Becker i Pfalz.

Ingen sødning, ingen farvning og ikke kold filtreret. Verdensklasse.... rom

Se Bonpland hjemmeside HER

Område og Producent

Bonpland Rum – The Exclusive Single Cask Collection Denne serie af super eksklusive rom består af den uforfalskede individualitet fra de enkelte oprindelsessteder hvor rommen bliver produceret. Bonpland har rom fra de helt kendte destillerier som de nu lukkede Caroni på Trinidad, samt rom fra destillerierne Foursquare (Barbados), Worthy Park (Jamaica), Saint Lucia Destilleriet (St. Lucia), Enmore & Uitvflugt (Guyana), South Pacific (Fiji) og Mount Gay (Barbados). Bonpland og deres masterblender er meget grundige i deres udvælgelse af disse meget specielle fade fra Top-Romdestillerierne, som senere vil blive fragtet til de bedste vingårde i Tyskland, hvor man "raffinere" rommen yderligere. 6 måneder senere er rommen klar til at bilve tappet på en fornem flaske, hvor hver flaske bliver underskrevet og nummereret.