BONPLAND RUM DOMINICAN REPUBLIC 16 YEARS

1.100,00 kr

 


'Very random one'


Kort sagt, rom på tysk. Dominikanske Rep. er her repræsenteret ved en superb rom fra år 2000. Lagret 6 mdr. på tyske vinfade og kommet på flaske i 2016.

Læs mere
Type Rom
cl 50
Land Den Dominikanske Republik
År 2000
Alkohol 45 %
Beskrivelse

Detaljer

Rommager Andreas Vallendar udvælger rom fra de bedste destillationsapperater i romverden. Tager de gamle rom med til Tyskland, hvor de slutter af med at lagre i vinfade, som som kommer fra eksklusive producenter som Bernhard Huber i Baden og Freidrich Becker i Pfalz.

Ingen sødning, ingen farvning og ikke kold filtreret. Verdensklasse.... 

I glasset

Detaljer

Helt fantastisk aroma, som er typisk for rom fra den Dominikanske Republik. Smagen er vedholdende med noter af citrus gl. læder og tobak.
Område og Producent

Detaljer

Bonpland Rum – The Exclusive Single Cask Collection Denne serie af super eksklusive rom består af den uforfalskede individualitet fra de enkelte oprindelsessteder hvor rommen bliver produceret. Bonpland har rom dra de helt kendte destillerier som det lukkede Caroni på Trinidad, samt rom fra destillerierne Foursquare (Barbados), Worthy Park (Jamaica), Saint Lucia Destilleriet (St. Lucia), Enmore & Uitvflugt (Guyana), South Pacific (Fiji) og Mount Gay (Barbados). Bonpland og deres masterblender er meget grundige i deres udvælgelse af disse meget specielle fade fra Top-Romdestillerierne, som senere vil blive fragtet til de bedste vingårde i Tyskland, hvor man "raffinere" rommen yderligere. 6 måneder senere er rommen klar til at bilve tappet på en fornem flaske, hvor hver flaske bliver underskrevet og nummeret.