Bonpland Rum - 28 års Enmore - Guyana

3.600,00 kr

 

'Grand cru rom'

Guyana er denne verdens rommekka. Her ligger nogle af de bedste destillerier og deres destillationsapperater. Enmore er en af disse uhyre kendte apperater og er kendt verden over, for at lave rom i verdensklasse. Denne rom kommer fra et fad som masterblenderen hos Bonpland fandt. Et fad fra 1988 og indeholdende meget lidt rom. Kun 340 fl. til hele verden er det blevet til.

TypeRom
Indhold i CL50
LandGuyana
År1988
Alkohol45 %
1 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Duften har frugtig reminiscens og bliver grundet den lange lagring meget meget kompleks. En rom som du kun nyder sammen med andre romkendere.

tabs-icon2 Smag

En rom af den ypperste klasse, med smagsnoter af moden frugt og dyb karamel, tobak chokolade.

Beskrivelse

Rommager Andreas Vallendar udvælger rom fra de bedste destillationsapperater i romverden. Tager de gamle rom med til Tyskland, hvor de slutter af med at lagre i vinfade, som som kommer fra eksklusive producenter som Bernhard Huber i Baden og Freidrich Becker i Pfalz.

Ingen sødning, ingen farvning og ikke kold filtreret. Verdensklasse.... rom

Se Bonpland hjemmeside HER

Område og Producent

Bonpland Rum – The Exclusive Single Cask Collection Denne serie af super eksklusive rom består af den uforfalskede individualitet fra de enkelte oprindelsessteder hvor rommen bliver produceret. Bonpland har rom fra de helt kendte destillerier som de nu lukkede Caroni på Trinidad, samt rom fra destillerierne Foursquare (Barbados), Worthy Park (Jamaica), Saint Lucia Destilleriet (St. Lucia), Enmore & Uitvflugt (Guyana), South Pacific (Fiji) og Mount Gay (Barbados). Bonpland og deres masterblender er meget grundige i deres udvælgelse af disse meget specielle fade fra Top-Romdestillerierne, som senere vil blive fragtet til de bedste vingårde i Tyskland, hvor man "raffinere" rommen yderligere. 6 måneder senere er rommen klar til at bilve tappet på en fornem flaske, hvor hver flaske bliver underskrevet og nummeret.